Lista de bander de stat suvran

De Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Lombard Occidental Quel articul chì l'è scrivüü in Lumbard ucidental, cun l'urtugrafia ünificada.



A[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Afghanistan.svg Bandera de l'Afganistan
Flag of Albania.svg Bandera del Albania
Flag of Algeria.svg Bandera del Algeria
Flag of Andorra.svg Bandera del Andora
Flag of Angola.svg Bandera del Angola
Flag of Antigua and Barbuda.svg Bandera del Antigua e Barbuda
Flag of Saudi Arabia.svg Bandera de l'Arabia Saudita
Flag of Argentina.svg Bandera de l'Argentina
Flag of Armenia.svg Bandera del Armenia
Flag of Australia.svg Bandera del Australia
Flag of Austria.svg Bandera del Austria
Flag of Azerbaijan.svg Bandera de l'Azerbaijan

B[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of the Bahamas.svg Bandera di Bahamas
Flag of Bahrain.svg Bandera de Bahrain
Flag of Bangladesh.svg Bandera de Bangladesh
Flag of Barbados.svg Bandera di Barbados
Flag of Belgium.svg Bandera del Belgi
Flag of Belize.svg Bandera del Belize
Flag of Benin.svg Bandera del Benin
Flag of Bhutan.svg Bandera del Bhutan
Flag of Belarus.svg Bandera de Bielurüssia
Flag of Bolivia.svg Bandera de Bulivia
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bandera de la Bosnia e Herzegovina
Flag of Botswana.svg Bandera del Botswana
Flag of Brazil.svg Bandera del Brasil
Flag of Brunei.svg Bandera del Brunei
Flag of Bulgaria.svg Bandera de la Bülgaria
Flag of Burkina Faso.svg Bandera del Burkina Faso
Flag of Burundi.svg Bandera del Burundi

C[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Cambodia.svg Bandera de la Cambogia
Flag of Cameroon.svg Bandera del Camerun
Flag of Canada.svg Bandera del Canada
Flag of Cape Verde.svg Bandera del Cap Verd
Flag of Chad.svg Bandera del Ciad
Flag of Chile.svg Bandera de Cile
Flag of the People's Republic of China.svg Bandera de la Cina
Flag of Cyprus.svg Bandera de Ciper
Flag of the Vatican City.svg Bandera de la Cità del Vatican
Flag of Colombia.svg Bandera de la Culumbia
Flag of the Comoros.svg Bandera di Comore
Flag of the Republic of the Congo.svg Bandera de la Repübliga del Congo
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Bandera de la Repübliga Demucratiga del Congo
Flag of North Korea.svg Bandera de Curea del Nord
Flag of South Korea.svg Bandera de Curea del Süd
50px Bandera de la Costa del Avori
Flag of Costa Rica.svg Bandera de Costa Rica
Flag of Croatia.svg Bandera de Cruazia
Flag of Cuba.svg Bandera de Cüba

D[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Denmark.svg Bandera de la Danimarca
Flag of Dominica.svg Bandera de la Duminica

E[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Egypt.svg Bandera del Egit
Flag of El Salvador.svg Bandera de El Salvador
Flag of the United Arab Emirates.svg Bandera di Emiraa Arab Ünì
Flag of Ecuador.svg Bandera de l'Equador
Flag of Eritrea.svg Bandera del Eritrea
Flag of Estonia.svg Bandera del Estònia
Flag of Ethiopia.svg Bandera del Etiòpia

F[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Fiji.svg Bandera de Fiji
Flag of the Philippines.svg Bandera di Filipinn
Flag of Finland.svg Bandera de la Finlandia
Flag of France.svg Bandera de la Francia

G[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Gabon.svg Bandera del Gabon
Flag of The Gambia.svg Bandera de Gambia
Flag of Georgia.svg Bandera de la Geòrgia
Flag of Germany.svg Bandera de la Germania
Flag of Ghana.svg Bandera del Ghana
Flag of Japan.svg Bandera del Giapun
Flag of Djibouti.svg Bandera del Gibuti
Flag of Jordan.svg Bandera de la Giurdania
Flag of Greece.svg Bandera de la Grecia
Flag of Grenada.svg Bandera de la Grenada
Flag of Guatemala.svg Bandera del Guatemala
Flag of Guinea.svg Bandera de la Guinea
Flag of Guinea-Bissau.svg Bandera de la Guinea Bissau
Flag of Equatorial Guinea.svg Bandera de la Guinea Equaturiala
Flag of Guyana.svg Bandera de la Guyana

H[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Haiti.svg Bandera del Haití
Flag of Honduras.svg Bandera del Honduras
Flag of Hong Kong.svg Bandera de Hong Kong

I[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of India.svg Bandera de l'India
Flag of Indonesia.svg Bandera del Indunesia
Flag of Iran.svg Bandera de l'Iran
Flag of Iraq.svg Bandera de l'Iraq
Flag of Ireland.svg Bandera del Irlanda
Flag of Iceland.svg Bandera del Islanda
Flag of Israel.svg Bandera del Israel
Flag of the Marshall Islands.svg Bandera di Isul Marshall
Flag of the Solomon Islands.svg Bandera di Isul Salumun
Flag of Italy.svg Bandera del Italia

J[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Jamaica.svg Bandera de la Jamaica

K[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Kazakhstan.svg Bandera del Kazakhstan
Flag of Kenya.svg Bandera de Kenya
Flag of Kyrgyzstan.svg Bandera del Kirghizistan
Flag of Kiribati.svg Bandera del Kiribati
Flag of Kuwait.svg Bandera del Kuwait

L[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Laos.svg Bandera del Laos
Flag of Lesotho.svg Bandera del Lesotho
Flag of Latvia.svg Bandera de la Letònia
Flag of Lebanon.svg Bandera del Liban
Flag of Liberia.svg Bandera de la Liberia
Flag of Libya.svg Bandera de la Libia
Flag of Liechtenstein.svg Bandera del Liechtenstein
Flag of Lithuania.svg Bandera de Lituania
Flag of Luxembourg.svg Bandera del Lussemburg

M[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Macau.svg Bandera de Macau
Flag of North Macedonia.svg Bandera de la Macedònia
Flag of Madagascar.svg Bandera del Madagascar
Flag of Malaysia.svg Bandera de la Malaysia
Flag of Malawi.svg Bandera del Malawi
Flag of Maldives.svg Bandera di Maldiv
Flag of Mali.svg Bandera del Mali
Flag of Malta.svg Bandera de Malta
Flag of Morocco.svg Bandera del Maroch
Flag of Mauritius.svg Bandera de Mauritius
Flag of Mauritania.svg Bandera de la Mauritania
Flag of Mexico.svg Bandera del Messich
Flag of Mozambique.svg Bandera del Muzambich
Flag of Moldova.svg Bandera de la Muldavia
Flag of Monaco.svg Bandera de Mònach
Flag of Mongolia.svg Bandera de la Mungòlia
Flag of Montenegro.svg Bandera del Muntnegher
Flag of Myanmar.svg Bandera del Myanmar

N[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Namibia.svg Bandera de la Namíbia
Flag of Nauru.svg Bandera de Nauru
Flag of Nepal.svg Bandera del Nepal
Flag of Nicaragua.svg Bandera del Nicaragua
Flag of Niger.svg Bandera del Níger
Flag of Nigeria.svg Bandera de la Nigeria
Flag of Norway.svg Bandera de la Nurvegia
Flag of New Zealand.svg Bandera de la Növa Zelanda

O[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Oman.svg Bandera del Oman

P[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of the Netherlands.svg Bandera di Paes Bass
Flag of Pakistan.svg Bandera del Pakistan
Flag of Palau.svg Bandera de Palau
Flag of Panama.svg Bandera del Panama
Flag of Papua New Guinea.svg Bandera de la Papua Növa Guinea
Flag of Paraguay.svg Bandera del Paraguay
Flag of Peru.svg Bandera del Perú
Flag of Poland.svg Bandera de la Pulonia
Flag of Portugal.svg Bandera del Purtugal

Q[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Qatar.svg Bandera de Qatar

R[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of the United Kingdom.svg Bandera del Regn Ünì
Flag of the Central African Republic.svg Bandera de la Repübliga Centrafricana
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Bandera de la Repübliga Demucratiga del Congo
Flag of the Dominican Republic.svg Bandera de la Repübliga Duminicana
Flag of the Czech Republic.svg Bandera de la Repübliga Ceca
50px Bandera de l'Reunion
Flag of Romania.svg Bandera de la Rumania
Flag of Russia.svg Bandera de la Rüssia
Flag of Rwanda.svg Bandera del Rwanda

S[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Bandera de Saint Kitts e Nevis
Flag of Saint Lucia.svg Bandera de Saint Lucia
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Bandera de Saint Vincent e Grenadines
Flag of Samoa.svg Bandera de la Samoa
Flag of San Marino.svg Bandera de San Marin
Flag of Sao Tome and Principe.svg Bandera de São Tome e Príncipe
Flag of Senegal.svg Bandera del Senegal
Flag of Serbia.svg Bandera de la Serbia
Flag of Seychelles.svg Bandera di Seychelles
Flag of Sierra Leone.svg Bandera de la Sierra Leone
Flag of Singapore.svg Bandera de Singapur
Flag of Syria.svg Bandera de la Síria
Flag of Slovakia.svg Bandera de la Sluvachia
Flag of Slovenia.svg Bandera de la Sluvenia
Flag of Somalia.svg Bandera de Sumalia
Flag of Sri Lanka.svg Bandera del Sri Lanka
Flag of South Africa.svg Bandera del Süd Africa
Flag of Spain.svg Bandera de la Spagna
Flag of the Federated States of Micronesia.svg Bandera di Staa Federaa de la Micrunesia
Flag of the United States.svg Bandera di Staa Ünì d'America
Flag of Sudan.svg Bandera del Sudan
Flag of Sweden.svg Bandera de la Svezia
Flag of Switzerland.svg Bandera de la Svizzera
Flag of Suriname.svg Bandera del Suriname
Flag of Eswatini.svg Bandera del Swaziland

T[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Tajikistan.svg Bandera del Tajikistan
Flag of Thailand.svg Bandera de la Thailandia
Flag of the Republic of China.svg Bandera de Taiwan
Flag of Tanzania.svg Bandera de la Tanzania
Flag of East Timor.svg Bandera de Timor Est
Flag of Togo.svg Bandera del Togo
Flag of Tonga.svg Bandera de Tonga
Flag of Trinidad and Tobago.svg Bandera de Trinitad e Tobago
Flag of Tunisia.svg Bandera de Tünisia
Flag of Turkmenistan.svg Bandera del Turkmenistan
Flag of Turkey.svg Bandera de la Türchia
Flag of Tuvalu.svg Bandera de Tuvalu

U[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Ukraine.svg Bandera del Ücraïna
Flag of Uganda.svg Bandera del Üganda
Flag of Hungary.svg Bandera del Üngheria
Flag of Uruguay.svg Bandera de l'Uruguay
Flag of Uzbekistan.svg Bandera de l'Uzbekistan

V[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Vanuatu.svg Bandera de Vanuatu
Flag of the Vatican City.svg Bandera de la Cità del Vatican
Flag of Venezuela.svg Bandera del Venezuela
Flag of Vietnam.svg Bandera del Vietnam


Y[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Yemen.svg Bandera del Yemen

Z[Modifega | mudìfica 'l sorgènt]

Flag of Zambia.svg Bandera de Zambia
Flag of Zimbabwe.svg Bandera de Zimbabwe