Archivi:Flag of Bellpuig.svg

Contegnûi da pàgina no suportæ in de âtre léngoe.
De Wikipedia

Fail orginal(archivi in formad SVG, grandezza nominal 600 × 400 picsel, grandezza de l'archivi: 24 KByte)

Quell fail chì el ven de Wikimedia Commons e 'l po vesser doprad de alter proget. La descrizzion sora la soa pagina de descrizzion del fail l'è mostrada chì de sota.

Somari

Descrizzion
Català: Bandera de Bellpuig (Lleida, Catalunya, Espanya). Bandera apaïsada, de proporcions dos d'alt per tres de llarg, groga, amb el mont verd de tres cims de l'escussó situat a la vora inferior; el cim central d'una altura del 37 per cent de la del drap i una amplada del 39 per cent de la llargària del mateix drap; els laterals d'una altura del 25 per cent de la del drap i una amplada del 30 per cent del mateix drap, i la flor del cim central d'una altura del 36 per cent de la del drap i una amplada de la llargària del mateix drap.[1]
English: Flag of Bellpuig (Lleida, Catalonia, Spain). A yellow flag with a green triple mount, on top of the middle mount a green fleur-de-lys almost reaching the top. (Source: http://flagspot.net/flags/es-l-blp.html)
Español: Bandera de Bellpuig (Lérida, Cataluña, España). Bandera apaisada, de proporciones dos de alto por tres de largo, amarilla, con el monte verde de tres cimas del escusón situado en el borde inferior; la cima central, de una altura del 37 por ciento de la de la tela y una anchura del 39 por ciento del largo de la misma tela; los laterales, de una altura del 25 por ciento de la de la tela y una anchura del 30 por ciento del largo de la misma tela, y la flor de la cima central de una altura del 56 por ciento de la de la tela y una anchura del 35 por ciento del largo de la misma tela.[2]

References

  1. RESOLUCIÓ de 5 de juliol de 1994, per la qual es dóna conformitat a l'adopció de la bandera del municipi de Bellpuig. (in català) (pdf). DOGC núm. 1923. Generalitat de Catalunya (1994-07-20) Retrieved on 29 december, 2011.
  2. RESOLUCIÓN de 5 de julio de 1994, por la que se da conformidad a la adopción de la bandera del municipio de Bellpuig. (in español) (pdf). DOGC núm. 1923. Generalidad de Cataluña (1994-07-20) Retrieved on 29 december, 2011.
Data
Sorgent Opera propia
Autor Mutari 14:37, 25 September 2007 (UTC)
Permess
(Doperà ancamò quell fail chì)
Public domain Mi, titolar del dirit d'autor per questa opera chì, la meti foeura in del domini publich. Questa norma chì la var in tut el mond.
In d'un quai paes chesschì el podarìss vesser minga permetud de la lensg. In del cas:
Mi sicuri a chissessia el dirit de drovà quell lavorà chì per qualsessia fin, sota nissuna condizzion, condamench ch'a ghe sìen di condizzion imposte de la lensg.
Insignia Quella imagin chi la mostra una bandera, un stema, un sigill o di alter simboi de Stat ofizziai. El doperà de 'sti simboi chi l'è regolamentad in vari Pajes. 'Sti restrizzion chi inn independent del status del copyright.
Alter version

Insegna

Sgionta una spiegazzion curta de cosa l'è che quell fail chì el rapresenta.

Element rapresentad in quell fail chì

representa

Valor minga conossud senza un element Wikidata

Cronologia de l'archivi

Schiscia in su un grup data/ora per vedè l'archivi com 'a l'è che l'era in quell moment là

Data/OraMiniaduraGrandezzaUtentComent
corent14:18, 29 avo 2008Miniadura de la version di 14:18, 29 avo 2008600 × 400 (24 KByte)NethunterFIAV colours.
16:37, 25 set 2007Miniadura de la version di 16:37, 25 set 2007325 × 215 (23 KByte)Mutari{{Information |Description= {{ca|Bandera de '''''Bellpuig''' (Lleida, Catalunya, Espanya)}} {{en|Flag of '''Bellpuig''' (Lleida, Catalonia, Spain)}} {{es|Bandera de '''Bellpuig''' (Lérida, Cataluña, España)}} |Source= Trabajo propio / own work |Date= 2

Quell fail chì l'è doprad de la pagina chichinscì:

Utilizazzion global di fail

Anca questi Wiki chì a dopren quell fail chì: