Lista di Cumün Südtirules

De Wikipedia
Va a: navegá, truvá

Lista di 116 Cumün in Südtirol

Cumün Nom Tudesch Nom Talian Nom Ladin
Badía Abtei Badia Badia
Val Ürina Ahrntal Valle Aurina
Aldén Aldein Aldino
Lagünd Algund Lagundo
Nantriaa Altrei Anterivo
Andrian Andrian Andriano
Ávüra Auer Ora
Barbian Barbian Barbiano
Bulsan Bozen Bolzano Balsan, Bulsan
Bransol Branzoll Bronzolo
Brener Brenner Brennero
Barsenun Brixen Bressanone Persenon, Porsenù
Bürnegh Bruneck Brunico Bornech
Pustàl Burgstall Postal
Curvara Corvara (Kurfar†) Corvara in Badia Corvara
Nöa Tudesca Deutschnofen Nova Ponente
Marèb Enneberg Marebbe Mareo
Apiàn in sü la Straa de'l Vin Eppan an der Weinstraße Appiano sulla Strada del Vino
Veltürn Feldthurns Velturno
Furtessa Franzensfeste Fortezza
Turént Freienfeld Campo di Trens
Gàiss Gais Gais
Garghessun Gargazon Gargazzone
Gulurns Glurns Glorenza
Cüren Venòsta Graun im Vinschgau Graun im Vinschgau Curon Venosta
Gasies Gsies Casies
Afelíngh Hafling Avelengo
Inichen Innichen San Candido
Genési Jenesien San Genesio Atesino
Coldee in sü la Straa de'l Vin Kaltern an der Weinstraße Caldaro sulla strada del vino
Curnéd Karneid Cornedo all'Isarco
Castelbel-Ciard Kastelbell-Tschars Castelbello-Ciardes
Castelrut Kastelruth Castelrotto
Gen Kiens Chienes
Giüsa Klausen Chiusa
Caína Kuens Caines
Curtasc in sü la Straa de'l vin Kurtatsch an der Weinstraße Cortaccia sulla strada del vino
Curtina in sü la Straa de'l vin Kurtinig an der Weinstraße Cortina sulla strada del vino
Lasa Laas Lasa
Lajun Lajen Laion
Lana Lana Lana
Lazz Latsch Laces
Làvur Laurein Lauregno
Leifers Leifers Laives
Lüsína Lüsen Luson
Màl Mals Malles Venosta
Margree in sü la Straa de'l Vin Margreid an der Weinstraße Magrè sulla Strada Del Vino
Marlíngh Marling Marlengo
Martèl Martell Martello
Meran Meran Merano
Melee Mölten Meltina
Víla Muntána Montan Montagna
Mus in Passiria Moos in Passeier Moso in Passiria
Mülbach Mühlbach Rio di Pusteria
Mülvald Mühlwald Selva dei Molini
Nàl Nals Nalles
Natürn Naturns Naturno
Nats-Sciab Natz-Schabs Naz-Sciaves
Egna Neumarkt Egna
Niederdorf Niederdorf Villa Bassa
Olang Olang Valdaora
Partschins Parcines
Perca Percha Perca
Pfalzen Falzes
Vadena Pfatten Vadena
Ficc Pfitsch Val di Vizze
Plavüs Plaus Plaus
Praa Prad am Stilfserjoch Prato allo Stelvio
Pragh Prags Braies
Predau Prettau Predoi
Provèss Proveis Proves
Rásen Rasen-Antholz Rasun Anterselva
Rasín Ratschings Racines
Rifian Riffian Rifiano
Ritan Ritten Renon
Rudengh Rodeneck Rodengo
Salurn Salurn Salorno
Sand in Taufers Campo Tures
Santa Cristina de Gherdena St. Christina in Gröden Santa Cristina Valgardena Santa Cristina Gherdëina
San Leunard in Passiria St. Leonhard in Passeier San Leonardo in Passiria
San Lurens St. Lorenzen San Lorenzo di Sebato
San Martin in Passiria St. Martin in Passeier San Martino in Passiria
San Martin de la Tur St. Martin in Thurn San Martino in Badia San Martin de Tor
San Pancrassi Sankt Pankraz San Pancrazio
Urtisej St. Ulrich in Gröden Ortisei Urtijëi
Sarent Sarntal Sarentino
Scena Schenna Scena
Selander Schlanders Silandro
Schluderns Sluderno
Senal Schnals Senales
Sest Sexten Sesto
Vepeden Sterzing Vipiteno
Stelf Stilfs Stelvio
Schlanders Taufers im Münstertal Tubre
Terent Terenten Terento
Terlàn Terlan Terlano
Tier Tiers Tires
Tirol Dorf Tirol Tirolo
Tisens Tesimo
Tüblagh Toblach Dobbiaco
Tramin in sü la Straa de'l Vin Tramin an der Weinstraße Termeno sulla strada del vino
Truden Truden Trodena
Scerm Tscherms Cermes
Ültem Ulten Ultimo
San Feliz Unsere Liebe Frau im Walde-St. Felix Senale-San Felice
Farn Vahrn Varna
Vilander Villanders Villandro
Fülnes Villnöß Funes
Vündel Vintl Vandoies
Fel in sü 'l Selíar Völs am Schlern Fié allo Sciliar
Fören Vöran Verano
Punt al Pascul Waidbruck Ponte Gardena
Munguelf Welsberg Monguelfo
Nöa Ladina Welschnofen Nova Levante
La Val Wengen La Valle La Val
Selva Wolkenstein in Gröden Selva di Valgardena Sëlva

Vardee anch[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]