Lista da münicipalitaa in Germània

De Wikipedia
Va a: navegá, truvá
Lombart ocidental Chest artícul al è scrivüü in Ticinés, ortografía LSI
Flag of Canton of Tessin.svg

Lista da münicipalitaa in Germània sura la povüazzion da 10.000 in l'an 2000. La lista a l'è ordenada par povülazzion e la furniss ul Stat da Germània da cada münicipalitaa.

  Citaa Stat federal Povülazzion
1 Berlin Berlin 3388434
2 Amburgh Hamburg 1726363
3 Münegh Bavaria 1227958
4 Culonia North Rhine-Westphalia 967940
5 Franchfort sül Men Hesse 641076
6 Assia North Rhine-Westphalia 591889
7 Dortmund North Rhine-Westphalia 589240
8 Stucarda Baden-Württemberg 587152
9 Düsseldorf North Rhine-Westphalia 570765
10 Brema Bremen (state) 540950
11 Hannover Lower Saxony 516415
12 Duisburg North Rhine-Westphalia 512030
13 Lipsia Saxony 493052
14 Nurimberga Bavaria 491307
15 Dresda Saxony 478631
16 Bochum North Rhine-Westphalia 390087
17 Wuppertal North Rhine-Westphalia 364784
18 Bielefeld North Rhine-Westphalia 323373
19 Mannheim Baden-Württemberg 308385
20 Bonn North Rhine-Westphalia 306016
21 Karlsruhe Baden-Württemberg 279578
22 Gelsenkirchen North Rhine-Westphalia 276740
23 Wiesbaden Hesse 271076
24 Münster North Rhine-Westphalia 267197
25 Mönchengladbach North Rhine-Westphalia 262963
26 Augsburg Bavaria 257836
27 Chemnitz Saxony 255798
28 Aquisgrana North Rhine-Westphalia 245778
29 Braunschweig Lower Saxony 245516
30 Halle Saxony-Anhalt 243045
31 Krefeld North Rhine-Westphalia 239559
32 Kiel Schleswig-Holstein 232242
33 Magdeburgh Saxony-Anhalt 229755
34 Oberhausen North Rhine-Westphalia 221619
35 Lübeca Schleswig-Holstein 213496
36 Friburgh Baden-Württemberg 208294
37 Hagen North Rhine-Westphalia 202060
38 Erfurt Thuringia 200126
39 Rostock Mecklenburg-Western Pomerania 198964
40 Kassel Hesse 194748
41 Magunza Rhineland-Palatinate 185293
42 Hamm North Rhine-Westphalia 183805
43 Saarbrücken Saarland 182858
44 Herne North Rhine-Westphalia 174018
45 Mülheim North Rhine-Westphalia 172332
46 Solingen North Rhine-Westphalia 165032
47 Osnabrück Lower Saxony 164195
48 Ludwigshafen Rhineland-Palatinate 162458
49 Leverkusen North Rhine-Westphalia 160829
50 Uldenburgh Lower Saxony 155908
51 Neuss North Rhine-Westphalia 150957
52 Heidelberg Baden-Württemberg 141509
53 Paderborn North Rhine-Westphalia 140869
54 Darmstadt Hesse 138457
55 Potsdam Brandenburg 130435
56 Würzburg Bavaria 129915
57 Ratisbuna Bavaria 127198
58 Recklinghausen North Rhine-Westphalia 124587
59 Gutinga Lower Saxony 123822
60 Wolfsburg Lower Saxony 121887
61 Bottrop North Rhine-Westphalia 120780
62 Heilbronn Baden-Württemberg 120163
63 Remscheid North Rhine-Westphalia 118753
64 Bremerhaven Bremen (state) 118701
65 Offenbach Hesse 118429
66 Ülma Baden-Württemberg 118347
67 Pforzheim Baden-Württemberg 118002
68 Ingolstadt Bavaria 117311
69 Salzgitter Lower Saxony 111696
70 Reutlingen Baden-Württemberg 111338
71 Fürth Bavaria 111257
72 Gera Thuringia 109926
73 Siegen North Rhine-Westphalia 108397
74 Cublenza Rhineland-Palatinate 107730
75 Moers North Rhine-Westphalia 107421
76 Cottbus Brandenburg 105954
77 Bergisch Gladbach North Rhine-Westphalia 105569
78 Hildesheim Lower Saxony 103717
79 Witten North Rhine-Westphalia 103158
80 Erlangen Bavaria 101912
81 Zwickau Saxony 101726
82 Jena Thuringia 101157
83 Trevir Rhineland-Palatinate 100024
84 Schwerin Mecklenburg-Western Pomerania 99978
85 Kaiserslautern Rhineland-Palatinate 99794
86 Iserlohn North Rhine-Westphalia 98865
87 Gütersloh North Rhine-Westphalia 95459
88 Marl North Rhine-Westphalia 92628
89 Düren North Rhine-Westphalia 92292
90 Lünen North Rhine-Westphalia 92005
91 Ratingen North Rhine-Westphalia 91793
92 Esslingen Baden-Württemberg 90905
93 Velbert North Rhine-Westphalia 89823
94 Hanau Hesse 88801
95 Ludwigsburg Baden-Württemberg 87502
96 Wilhelmshaven Lower Saxony 84994
97 Flensburg Schleswig-Holstein 84480
98 Minden North Rhine-Westphalia 82898
99 Tübinga Baden-Württemberg 82444
100 Villingen-Schwenningen Baden-Württemberg 81691
101 Dorsten North Rhine-Westphalia 81293
102 Dessau Saxony-Anhalt 80965
103 Worms Rhineland-Palatinate 80625
104 Lüdenscheid North Rhine-Westphalia 80509
105 Neumünster Schleswig-Holstein 79646
106 Konstanz Baden-Württemberg 79240
107 Castrop-Rauxel North Rhine-Westphalia 78471
108 Marburg Hesse 77556
109 Gladbeck North Rhine-Westphalia 77460
110 Arnsberg North Rhine-Westphalia 77396
111 Viersen North Rhine-Westphalia 77259
112 Brandeburgh Brandenburg 76351
113 Delmenhorst Lower Saxony 76284
114 Rheine North Rhine-Westphalia 75925
115 Bayreuth Bavaria 74519
116 Detmold North Rhine-Westphalia 73771
117 Gießen Hesse 73295
118 Troisdorf North Rhine-Westphalia 73282
119 Bocholt North Rhine-Westphalia 72701
120 Norderstedt Schleswig-Holstein 72016
121 Celle Lower Saxony 71949
122 Neubrandenburg Mecklenburg-Western Pomerania 71723
123 Plauen Saxony 71155
124 Dinslaken North Rhine-Westphalia 71005
125 Francufort in sü l'Oder Brandenburg 70308
126 Unna North Rhine-Westphalia 70117
127 Bamberg Bavaria 69396
128 Aschaffenburg Bavaria 68361
129 Lüneburg Lower Saxony 68234
130 Lippstadt North Rhine-Westphalia 67231
131 Neuwied Rhineland-Palatinate 67011
132 Aalen Baden-Württemberg 66559
133 Herten North Rhine-Westphalia 66495
134 Herford North Rhine-Westphalia 65097
135 Grevenbroich North Rhine-Westphalia 65039
136 Kerpen North Rhine-Westphalia 63652
137 Bergheim North Rhine-Westphalia 63591
138 Weimar Thuringia 63522
139 Dormagen North Rhine-Westphalia 63295
140 Garbsen Lower Saxony 63271
141 Fulda Hesse 62819
142 Wesel North Rhine-Westphalia 62151
143 Schwäbisch Gmünd Baden-Württemberg 61873
144 Kempten Bavaria 61505
145 Sindelfingen Baden-Württemberg 60878
146 Görlitz Saxony 60264
147 Stralsund Mecklenburg-Western Pomerania 59970
148 Rüsselsheim Hesse 59551
149 Landshut Bavaria 59513
150 Rosenheim Bavaria 59310
151 Menden North Rhine-Westphalia 59183
152 Hamelin Lower Saxony 59052
153 Langenfeld North Rhine-Westphalia 58757
154 Stolberg (Rhld.) North Rhine-Westphalia 58718
155 Offenburg Baden-Württemberg 58280
156 Hattingen North Rhine-Westphalia 58023
157 Friedrichshafen Baden-Württemberg 57538
158 Göppingen Baden-Württemberg 57536
159 Hilden North Rhine-Westphalia 56615
160 Sankt Augustin North Rhine-Westphalia 55539
161 Ahlen North Rhine-Westphalia 55481
162 Eschweiler North Rhine-Westphalia 55257
163 Meerbusch North Rhine-Westphalia 55172
164 Bad Salzuflen North Rhine-Westphalia 55088
165 Schweinfurt Bavaria 54568
166 Wolfenbüttel Lower Saxony 54517
167 Hürth North Rhine-Westphalia 54095
168 Euskirchen North Rhine-Westphalia 54047
169 Neustadt (Weinstr.) Rhineland-Palatinate 53822
170 Greifswald Mecklenburg-Western Pomerania 53533
171 Pulheim North Rhine-Westphalia 53441
172 Gummersbach North Rhine-Westphalia 53355
173 Cuxhaven Lower Saxony 53168
174 Baden-Baden Baden-Württemberg 53084
175 Bergkamen North Rhine-Westphalia 52955
176 Bad Homburg Hesse 52858
177 Wetzlar Hesse 52657
178 Waiblingen Baden-Württemberg 52536
179 Nordhorn Lower Saxony 52479
180 Lingen Lower Saxony 51362
181 Emden Lower Saxony 51185
182 Erftstadt North Rhine-Westphalia 50998
183 Heidenheim Baden-Württemberg 50963
184 Willich North Rhine-Westphalia 50853
185 Neu-Ulm Bavaria 50709
186 Passau Bavaria 50669
187 Hof Bavaria 50654
188 Neunkirchen Saarland 50604
189 Schwerte North Rhine-Westphalia 50534
190 Speyer Rhineland-Palatinate 49956
191 Bad Oeynhausen North Rhine-Westphalia 49850
192 Langenhagen Lower Saxony 49506
193 Peine Lower Saxony 49499
194 Ibbenbüren North Rhine-Westphalia 49485
195 Kleve North Rhine-Westphalia 49031
196 Erkrath North Rhine-Westphalia 48547
197 Soest North Rhine-Westphalia 48361
198 Ravensburg Baden-Württemberg 47974
199 Gotha Thuringia 47922
200 Hoyerswerda Saxony 47917
201 Wittenberg Saxony-Anhalt 47860
202 Frankenthal Rhineland-Palatinate 47827
203 Elmshorn Schleswig-Holstein 47603
204 Albstadt Baden-Württemberg 47454
205 Frechen North Rhine-Westphalia 47382
206 Herzogenrath North Rhine-Westphalia 46932
207 Dülmen North Rhine-Westphalia 46923
208 Suhl Thuringia 46765
209 Wismar Mecklenburg-Western Pomerania 46544
210 Kamen North Rhine-Westphalia 46348
211 Alsdorf North Rhine-Westphalia 46344
212 Bornheim North Rhine-Westphalia 46304
213 Lörrach Baden-Württemberg 46272
214 Rastatt Baden-Württemberg 46264
215 Böblingen Baden-Württemberg 45940
216 Melle Lower Saxony 45747
217 Homburg Saarland 45590
218 Neustadt am Rübenberge Lower Saxony 45343
219 Gronau North Rhine-Westphalia 45290
220 Rheda-Wiedenbrück North Rhine-Westphalia 45235
221 Freiberg Saxony 45228
222 Nordhausen Thuringia 45196
223 Stade Lower Saxony 45152
224 Singen Baden-Württemberg 45136
225 Leonberg Baden-Württemberg 44904
226 Pirmasens Rhineland-Palatinate 44822
227 Bünde North Rhine-Westphalia 44749
228 Straubing Bavaria 44316
229 Eisenach Thuringia 44242
230 Amberg Bavaria 44217
231 Lehrte Lower Saxony 44200
232 Goslar Lower Saxony 44123
233 Brühl North Rhine-Westphalia 43850
234 Monheim am Rhein North Rhine-Westphalia 43685
235 Eberswalde Brandenburg 43669
236 Hennef North Rhine-Westphalia 43534
237 Erkelenz North Rhine-Westphalia 43364
238 Bad Kreuznach Rhineland-Palatinate 43265
239 Rodgau Hesse 43230
240 Fellbach Baden-Württemberg 43183
241 Lahr Baden-Württemberg 43080
242 Weiden in der Oberpfalz Bavaria 43071
243 Coburg Bavaria 42798
244 Gifhorn Lower Saxony 42740
245 Völklingen Saarland 42735
246 Filderstadt Baden-Württemberg 42696
247 Bautzen Saxony 42688
248 Weinheim Baden-Württemberg 42641
249 Kaarst North Rhine-Westphalia 42379
250 Oberursel Hesse 42362
251 Kaufbeuren Bavaria 42246
252 Lemgo North Rhine-Westphalia 42188
253 Bruchsal Baden-Württemberg 42102
254 Nettetal North Rhine-Westphalia 42085
255 Freising Bavaria 41903
256 Rottenburg am Neckar Baden-Württemberg 41713
257 Löhne North Rhine-Westphalia 41580
258 Wunstorf Lower Saxony 41542
259 Heinsberg North Rhine-Westphalia 41483
260 Pirna Saxony 41432
261 Memmingen Bavaria 41101
262 Landau Rhineland-Palatinate 41089
263 Bietigheim-Bissingen Baden-Württemberg 41078
264 Seevetal Lower Saxony 40819
265 Halberstadt Saxony-Anhalt 40740
266 Borken North Rhine-Westphalia 40582
267 Altenburg Thuringia 40559
268 Ansbach Bavaria 40412
269 Aurich Lower Saxony 40362
270 Eisenhüttenstadt Brandenburg 40180
271 Dreieich Hesse 40084
272 Kamp-Lintfort North Rhine-Westphalia 39959
273 Freital Saxony 39937
274 Nürtingen Baden-Württemberg 39591
275 Sankt Ingbert Saarland 39535
276 Pinneberg Schleswig-Holstein 39502
277 Königswinter North Rhine-Westphalia 39482
278 Neumarkt in der Oberpfalz Bavaria 39475
279 Hückelhoven North Rhine-Westphalia 39308
280 Schorndorf Baden-Württemberg 39177
281 Kirchheim unter Teck Baden-Württemberg 39133
282 Mettmann North Rhine-Westphalia 39125
283 Schwedt Brandenburg 39046
284 Warendorf North Rhine-Westphalia 38988
285 Laatzen Lower Saxony 38965
286 Voerde North Rhine-Westphalia 38935
287 Dachau Bavaria 38916
288 Stendal Saxony-Anhalt 38900
289 Bensheim Hesse 38746
290 Ettlingen Baden-Württemberg 38616
291 Riesa Saxony 38567
292 Schwabach Bavaria 38518
293 Oranienburg Brandenburg 38417
294 Mühlhausen Thuringia 38360
295 Maintal Hesse 38345
296 Saarlouis Saarland 38280
297 Beckum North Rhine-Westphalia 38018
298 Siegburg North Rhine-Westphalia 37865
299 Hofheim Hesse 37638
300 Ahaus North Rhine-Westphalia 37533
301 Hemer North Rhine-Westphalia 37355
302 Datteln North Rhine-Westphalia 37210
303 Buxtehude Lower Saxony 37086
304 Haltern North Rhine-Westphalia 36956
305 Wermelskirchen North Rhine-Westphalia 36907
306 Germering Bavaria 36793
307 Würselen North Rhine-Westphalia 36731
308 Merseburg Saxony-Anhalt 36705
309 Porta Westfalica North Rhine-Westphalia 36277
310 Coesfeld North Rhine-Westphalia 36264
311 Leinfelden-Echterdingen Baden-Württemberg 36260
312 Lage North Rhine-Westphalia 36157
313 Buchholz in der Nordheide Lower Saxony 36109
314 Kempen North Rhine-Westphalia 36085
315 Schönebeck Saxony-Anhalt 35919
316 Neu-Isenburg Hesse 35811
317 Zweibrücken Rhineland-Palatinate 35799
318 Schwäbisch Hall Baden-Württemberg 35793
319 Langen Hesse 35390
320 Falkensee Brandenburg 35297
321 Emsdetten North Rhine-Westphalia 35235
322 Wesseling North Rhine-Westphalia 35224
323 Uelzen Lower Saxony 35215
324 Niederkassel North Rhine-Westphalia 35077
325 Tuttlingen Baden-Württemberg 35008
326 Backnang Baden-Württemberg 34978
327 Wernigerode Saxony-Anhalt 34863
328 Sinsheim Baden-Württemberg 34653
329 Greven North Rhine-Westphalia 34507
330 Barsinghausen Lower Saxony 34408
331 Papenburg Lower Saxony 34266
332 Leer Lower Saxony 34109
333 Steinfurt North Rhine-Westphalia 34052
334 Fürstenwalde Brandenburg 33981
335 Jülich North Rhine-Westphalia 33940
336 Balingen Baden-Württemberg 33939
337 Korschenbroich North Rhine-Westphalia 33862
338 Meppen Lower Saxony 33764
339 Kehl Baden-Württemberg 33706
340 Ennepetal North Rhine-Westphalia 33559
341 Gevelsberg North Rhine-Westphalia 33552
342 Limburg an der Lahn Hesse 33488
343 Itzehoe Schleswig-Holstein 33442
344 Idar-Oberstein Rhineland-Palatinate 33413
345 Dietzenbach Hesse 33350
346 Bernburg Saxony-Anhalt 33244
347 Geldern North Rhine-Westphalia 33232
348 Seelze Lower Saxony 33160
349 Goch North Rhine-Westphalia 33033
350 Höxter North Rhine-Westphalia 32998
351 Fürstenfeldbruck Bavaria 32922
352 Georgsmarienhütte Lower Saxony 32905
353 Mörfelden-Walldorf Hesse 32682
354 Meschede North Rhine-Westphalia 32645
355 Viernheim Hesse 32477
356 Nienburg Lower Saxony 32454
357 Neuruppin Brandenburg 32375
358 Radebeul Saxony 32241
359 Wedel Schleswig-Holstein 32221
360 Lampertheim Hesse 32166
361 Rheinfelden Baden-Württemberg 32153
362 Kreuztal North Rhine-Westphalia 32127
363 Crailsheim Baden-Württemberg 32112
364 Winsen (Luhe) Lower Saxony 32055
365 Güstrow Mecklenburg-Western Pomerania 31987
366 Erding Bavaria 31920
367 Königs Wusterhausen Brandenburg 31909
368 Biberach an der Riß Baden-Württemberg 31866
369 Werl North Rhine-Westphalia 31819
370 Ostfildern Baden-Württemberg 31766
371 Rheinberg North Rhine-Westphalia 31712
372 Deggendorf Bavaria 31558
373 Northeim Lower Saxony 31432
374 Stuhr Lower Saxony 31323
375 Weißenfels Saxony-Anhalt 31310
376 Zeitz Saxony-Anhalt 31296
377 Osterholz-Scharmbeck Lower Saxony 31253
378 Bramsche Lower Saxony 31030
379 Merzig Saarland 30996
380 Lohmar North Rhine-Westphalia 30936
381 Werne North Rhine-Westphalia 30779
382 Forchheim (Oberfranken) Bavaria 30712
383 Bad Hersfeld Hesse 30673
384 Herrenberg Baden-Württemberg 30626
385 Ganderkesee Lower Saxony 30590
386 Senftenberg Brandenburg 30539
387 Oer-Erkenschwick North Rhine-Westphalia 30516
388 Tönisvorst North Rhine-Westphalia 30477
389 Bad Nauheim Hesse 30459
390 Waltrop North Rhine-Westphalia 30437
391 Naumburg Saxony-Anhalt 30388
392 Schwelm North Rhine-Westphalia 30351
393 Weyhe Lower Saxony 30311
394 Burgdorf Lower Saxony 30204
395 Köthen Saxony-Anhalt 30168
396 Cloppenburg Lower Saxony 30146
397 Kornwestheim Baden-Württemberg 30006
398 Bad Vilbel Hesse 29978
399 Springe Lower Saxony 29907
400 Sundern North Rhine-Westphalia 29864
401 Ahrensburg Schleswig-Holstein 29704
402 Achim Lower Saxony 29681
403 Wetter North Rhine-Westphalia 29675
404 Gaggenau Baden-Württemberg 29646
405 Haan North Rhine-Westphalia 29607
406 Andernach Rhineland-Palatinate 29467
407 Delbrück North Rhine-Westphalia 29429
408 Oelde North Rhine-Westphalia 29406
409 Radolfzell Baden-Württemberg 29380
410 Weil am Rhein Baden-Württemberg 29264
411 Rendsburg Schleswig-Holstein 29251
412 Friedberg Bavaria 29228
413 Geesthacht Schleswig-Holstein 29169
414 Saalfeld Thuringia 29060
415 Warstein North Rhine-Westphalia 29007
416 Emmerich North Rhine-Westphalia 29005
417 Meißen Saxony 28982
418 Plettenberg North Rhine-Westphalia 28959
419 Taunusstein Hesse 28942
420 Wolfen Saxony-Anhalt 28811
421 Wegberg North Rhine-Westphalia 28800
422 Bühl Baden-Württemberg 28771
423 Einbeck Lower Saxony 28613
424 Wedemark Lower Saxony 28567
425 Neukirchen-Vluyn North Rhine-Westphalia 28566
426 Rathenow Brandenburg 28476
427 Neuburg an der Donau Bavaria 28447
428 Heiligenhaus North Rhine-Westphalia 28402
429 Rinteln Lower Saxony 28383
430 Vechta Lower Saxony 28319
431 Kulmbach Bavaria 28234
432 Rietberg North Rhine-Westphalia 28214
433 Vaihingen Baden-Württemberg 28145
434 Geilenkirchen North Rhine-Westphalia 28137
435 Baunatal Hesse 28052
436 Lennestadt North Rhine-Westphalia 28046
437 Nordenham Lower Saxony 28035
438 Schwandorf Bavaria 27997
439 Geislingen an der Steige Baden-Württemberg 27945
440 Winnenden Baden-Württemberg 27534
441 Bretten Baden-Württemberg 27509
442 Baesweiler North Rhine-Westphalia 27485
443 Neckarsulm Baden-Württemberg 27410
444 Selm North Rhine-Westphalia 27389
445 Brilon North Rhine-Westphalia 27320
446 Kevelaer North Rhine-Westphalia 27319
447 Bad Neuenahr-Ahrweiler Rhineland-Palatinate 27312
448 Sankt Wendel Saarland 27296
449 Limbach-Oberfrohna Saxony 27257
450 Hamminkeln North Rhine-Westphalia 27209
451 Friedberg Hesse 27173
452 Bernau bei Berlin Brandenburg 27167
453 Ilmenau Thuringia 27124
454 Petershagen North Rhine-Westphalia 27103
455 Glauchau Saxony 27047
456 Königsbrunn Bavaria 26992
457 Rudolstadt Thuringia 26940
458 Leichlingen North Rhine-Westphalia 26934
459 Kelkheim Hesse 26894
460 Espelkamp North Rhine-Westphalia 26883
461 Verden Lower Saxony 26861
462 Arnstadt Thuringia 26848
463 Zittau Saxony 26845
464 Leimen Baden-Württemberg 26797
465 Aschersleben Saxony-Anhalt 26694
466 Garmisch-Partenkirchen Bavaria 26637
467 Rösrath North Rhine-Westphalia 26613
468 Schmallenberg North Rhine-Westphalia 26538
469 Strausberg Brandenburg 26512
470 Mechernich North Rhine-Westphalia 26460
471 Wiehl North Rhine-Westphalia 26455
472 Sprockhövel North Rhine-Westphalia 26419
473 Overath North Rhine-Westphalia 26410
474 Hennigsdorf Brandenburg 26390
475 Wangen im Allgäu Baden-Württemberg 26351
476 Mühlheim am Main Hesse 26220
477 Mühlacker Baden-Württemberg 26199
478 Rödermark Hesse 26126
479 Herdecke North Rhine-Westphalia 26001
480 Rheinbach North Rhine-Westphalia 25986
481 Lauf an der Pegnitz Bavaria 25938
482 Lübbecke North Rhine-Westphalia 25937
483 Helmstedt Lower Saxony 25888
484 Weinstadt Baden-Württemberg 25831
485 Schloß Holte-Stukenbrock North Rhine-Westphalia 25829
486 Bad Zwischenahn Lower Saxony 25826
487 Spremberg Brandenburg 25788
488 Delitzsch Saxony 25774
489 Landsberg am Lech Bavaria 25754
490 Horb am Neckar Baden-Württemberg 25718
491 Unterschleißheim Bavaria 25672
492 Rottweil Baden-Württemberg 25636
493 Wiesloch Baden-Württemberg 25632
494 Greiz Thuringia 25605
495 Emmendingen Baden-Württemberg 25603
496 Werdau Saxony 25595
497 Osterode am Harz Lower Saxony 25571
498 Hannoversch Münden Lower Saxony 25545
499 Apolda Thuringia 25526
500 Heppenheim Hesse 25443
501 Meckenheim North Rhine-Westphalia 25440
502 Olpe North Rhine-Westphalia 25371
503 Ehingen Baden-Württemberg 25287
504 Henstedt-Ulzburg Schleswig-Holstein 25266
505 Mosbach Baden-Württemberg 25156
506 Pfungstadt Hesse 25111
507 Butzbach Hesse 25070
508 Zirndorf Bavaria 25063
509 Übach-Palenberg North Rhine-Westphalia 25049
510 Bad Honnef North Rhine-Westphalia 25038
511 Netphen North Rhine-Westphalia 25038
512 Dillenburg Hesse 25017
513 Roth bei Nürnberg Bavaria 25009
514 Ellwangen Baden-Württemberg 24922
515 Lohne Lower Saxony 24907
516 Varel Lower Saxony 24891
517 Sangerhausen Saxony-Anhalt 24881
518 Hattersheim am Main Hesse 24858
519 Norden Lower Saxony 24845
520 Ingelheim Rhineland-Palatinate 24820
521 Weißwasser Saxony 24815
522 Bingen Rhineland-Palatinate 24746
523 Reinbek Schleswig-Holstein 24744
524 Griesheim Hesse 24730
525 Sonneberg Thuringia 24690
526 Attendorn North Rhine-Westphalia 24688
527 Schleswig Schleswig-Holstein 24679
528 Obertshausen Hesse 24676
529 Radevormwald North Rhine-Westphalia 24668
530 Wertheim am Main Baden-Württemberg 24560
531 Waldkraiburg Bavaria 24535
532 Korbach Hesse 24490
533 Bedburg North Rhine-Westphalia 24457
534 Friedrichsdorf Hesse 24406
535 Warburg North Rhine-Westphalia 24218
536 Walsrode Lower Saxony 24214
537 Lindau Bavaria 24177
538 Guben Brandenburg 24165
539 Achern Baden-Württemberg 24119
540 Annaberg-Buchholz Saxony 24103
541 Weiterstadt Hesse 23981
542 Ditzingen Baden-Württemberg 23975
543 Quedlinburg Saxony-Anhalt 23901
544 Forst Brandenburg 23839
545 Ludwigsfelde Brandenburg 23809
546 Verl North Rhine-Westphalia 23768
547 Stadthagen Lower Saxony 23767
548 Weingarten Baden-Württemberg 23705
549 Harsewinkel North Rhine-Westphalia 23703
550 Salzkotten North Rhine-Westphalia 23680
551 Freudenstadt Baden-Württemberg 23670
552 Syke Lower Saxony 23657
553 Bad Oldesloe Schleswig-Holstein 23638
554 Calw Baden-Württemberg 23574
555 Coswig Saxony 23435
556 Wallenhorst Lower Saxony 23405
557 Groß-Gerau Hesse 23342
558 Lüdinghausen North Rhine-Westphalia 23333
559 Geretsried Bavaria 23326
560 Eckernförde Schleswig-Holstein 23297
561 Wipperfürth North Rhine-Westphalia 23227
562 Blieskastel Saarland 23174
563 Neustrelitz Mecklenburg-Western Pomerania 23139
564 Ronnenberg Lower Saxony 23134
565 Olching Bavaria 23130
566 Herzogenaurach Bavaria 23126
567 Crimmitschau Saxony 23104
568 Reichenbach Saxony 23096
569 Markkleeberg Saxony 23087
570 Duderstadt Lower Saxony 23056
571 Fröndenberg North Rhine-Westphalia 23054
572 Bad Harzburg Lower Saxony 23021
573 Nagold Baden-Württemberg 22883
574 Idstein Hesse 22786
575 Sondershausen Thuringia 22753
576 Wülfrath North Rhine-Westphalia 22669
577 Döbeln Saxony 22653
578 Pfaffenhofen an der Ilm Bavaria 22622
579 Burg bei Magdeburg Saxony-Anhalt 22609
580 Jüchen North Rhine-Westphalia 22569
581 Lindlar North Rhine-Westphalia 22517
582 Isernhagen Lower Saxony 22496
583 Schwetzingen Baden-Württemberg 22472
584 Öhringen Baden-Württemberg 22458
585 Seesen Lower Saxony 22431
586 Waldshut-Tiengen Baden-Württemberg 22408
587 Haren Lower Saxony 22389
588 Marsberg North Rhine-Westphalia 22382
589 Starnberg Bavaria 22351
590 Lengerich North Rhine-Westphalia 22259
591 Prenzlau Brandenburg 22225
592 Bad Mergentheim Baden-Württemberg 22196
593 Büren North Rhine-Westphalia 22194
594 Meiningen Thuringia 22159
595 Stutensee Baden-Württemberg 22121
596 Luckenwalde Brandenburg 22111
597 Bad Pyrmont Lower Saxony 22100
598 Leutkirch Baden-Württemberg 22093
599 Meinerzhagen North Rhine-Westphalia 22031
600 Waren Mecklenburg-Western Pomerania 22001
601 Rees North Rhine-Westphalia 21995
602 Moormerland Lower Saxony 21993
603 Senden Bavaria 21949
604 Vreden North Rhine-Westphalia 21931
605 Neusäß Bavaria 21929
606 Soltau Lower Saxony 21926
607 Gelnhausen Hesse 21835
608 Rotenburg Lower Saxony 21834
609 Altena North Rhine-Westphalia 21831
610 Blankenfelde-Mahlow Brandenburg 21805
611 Alfeld Lower Saxony 21778
612 Elsdorf North Rhine-Westphalia 21740
613 Lichtenfels Bavaria 21678
614 Stadtallendorf Hesse 21671
615 Eschwege Hesse 21625
616 Wilnsdorf North Rhine-Westphalia 21618
617 Bad Kissingen Bavaria 21593
618 Sömmerda Thuringia 21585
619 Groß-Umstadt Hesse 21571
620 Metzingen Baden-Württemberg 21563
621 Westerstede Lower Saxony 21521
622 Wittenberge Brandenburg 21513
623 Lebach Saarland 21474
624 Dillingen Saarland 21464
625 Traunreut Bavaria 21461
626 Karben Hesse 21385
627 Remseck Baden-Württemberg 21378
628 Schortens Lower Saxony 21371
629 Sonthofen Bavaria 21371
630 Wittmund Lower Saxony 21371
631 Kitzingen Bavaria 21354
632 Alfter North Rhine-Westphalia 21350
633 Holzminden Lower Saxony 21320
634 Donaueschingen Baden-Württemberg 21269
635 Werdohl North Rhine-Westphalia 21265
636 Herborn Hesse 21254
637 Büdingen Hesse 21250
638 Vaterstetten Bavaria 21221
639 Wandlitz Brandenburg 21209
640 Sulzbach-Rosenberg Bavaria 21165
641 Bad Berleburg North Rhine-Westphalia 21135
642 Sehnde Lower Saxony 21123
643 Weilheim in Oberbayern Bavaria 21084
644 Hiddenhausen North Rhine-Westphalia 21071
645 Windeck North Rhine-Westphalia 21048
646 Überlingen Baden-Württemberg 20960
647 Husum Schleswig-Holstein 20959
648 Xanten North Rhine-Westphalia 20841
649 Haldensleben Saxony-Anhalt 20830
650 Engelskirchen North Rhine-Westphalia 20829
651 Haßloch Rhineland-Palatinate 20826
652 Bergneustadt North Rhine-Westphalia 20809
653 Riedstadt Hesse 20805
654 Ennigerloh North Rhine-Westphalia 20786
655 Bückeburg Lower Saxony 20782
656 Eisleben Saxony-Anhalt 20771
657 Bad Soden Hesse 20753
658 Halle North Rhine-Westphalia 20728
659 Püttlingen Saarland 20693
660 Versmold North Rhine-Westphalia 20634
661 Unterhaching Bavaria 20632
662 Eppingen Baden-Württemberg 20580
663 Vlotho North Rhine-Westphalia 20544
664 Heide Schleswig-Holstein 20523
665 Germersheim Rhineland-Palatinate 20506
666 Staßfurt Saxony-Anhalt 20499
667 Giengen Baden-Württemberg 20462
668 Bruchköbel Hesse 20450
669 Aichach Bavaria 20434
670 Rheinstetten Baden-Württemberg 20417
671 Stadtlohn North Rhine-Westphalia 20407
672 Hechingen Baden-Württemberg 20343
673 Neunkirchen-Seelscheid North Rhine-Westphalia 20328
674 Neu Wulmstorf Lower Saxony 20323
675 Hockenheim Baden-Württemberg 20320
676 Lauchhammer Brandenburg 20276
677 Heusweiler Saarland 20235
678 Geseke North Rhine-Westphalia 20219
679 Bad Rappenau Baden-Württemberg 20210
680 Haiger Hesse 20201
681 Eislingen Baden-Württemberg 20158
682 Salzwedel Saxony-Anhalt 20130
683 Bad Schwartau Schleswig-Holstein 20120
684 Quickborn Schleswig-Holstein 20075
685 Friesoythe Lower Saxony 20064
686 Eschborn Hesse 20015
687 Enger North Rhine-Westphalia 20007
688 Oberkirch Baden-Württemberg 19983
689 Hessisch Oldendorf Lower Saxony 19969
690 Werder (Havel) Brandenburg 19967
691 Gersthofen Bavaria 19942
692 Nidderau Hesse 19922
693 Waldkirch Baden-Württemberg 19889
694 Reichshof North Rhine-Westphalia 19885
695 Rastede Lower Saxony 19876
696 Edewecht Lower Saxony 19871
697 Burgwedel Lower Saxony 19861
698 Uetze Lower Saxony 19854
699 Parchim Mecklenburg-Western Pomerania 19842
700 Mayen Rhineland-Palatinate 19807
701 Schwarzenberg Saxony 19775
702 Steinhagen North Rhine-Westphalia 19745
703 Puchheim Bavaria 19736
704 Günzburg Bavaria 19735
705 Westoverledingen Lower Saxony 19731
706 Bad Langensalza Thuringia 19709
707 Finsterwalde Brandenburg 19704
708 Senden North Rhine-Westphalia 19703
709 Kürten North Rhine-Westphalia 19679
700 Auerbach Saxony 19675
711 Zülpich North Rhine-Westphalia 19674
712 Waghäusel Baden-Württemberg 19669
713 Wenden North Rhine-Westphalia 19658
714 Borna Saxony 19616
715 Bad Driburg North Rhine-Westphalia 19608
716 Nördlingen Bavaria 19603
717 Hörstel North Rhine-Westphalia 19602
718 Nottuln North Rhine-Westphalia 19599
719 Eitorf North Rhine-Westphalia 19599
720 Schwanewede Lower Saxony 19514
721 Schwalmstadt Hesse 19475
722 Flörsheim Hesse 19455
723 Mössingen Baden-Württemberg 19443
724 Ottobrunn Bavaria 19426
725 Bremervörde Lower Saxony 19386
726 Schwalmtal North Rhine-Westphalia 19370
727 Telgte North Rhine-Westphalia 19370
728 Bönen North Rhine-Westphalia 19349
729 Burscheid North Rhine-Westphalia 19293
730 Hohen Neuendorf Brandenburg 19281
731 Bad Waldsee Baden-Württemberg 19243
732 Schopfheim Baden-Württemberg 19231
733 Waldbröl North Rhine-Westphalia 19213
734 Seligenstadt Hesse 19206
735 Frankenberg Hesse 19191
736 Gauting Bavaria 19174
737 Wachtberg North Rhine-Westphalia 19162
738 Bexbach Saarland 19157
739 Torgau Saxony 19145
740 Aue Saxony 19124
741 Weil der Stadt Baden-Württemberg 19113
742 Alzenau Bavaria 19027
743 Schkeuditz Saxony 19027
744 Ochtrup North Rhine-Westphalia 18977
745 Wittstock Brandenburg 18973
746 Sulzbach Saarland 18970
747 Gröbenzell Bavaria 18964
748 Schifferstadt Rhineland-Palatinate 18885
749 Bad Münder Lower Saxony 18877
750 Illingen Saarland 18870
751 Schramberg Baden-Württemberg 18868
752 Lahnstein Rhineland-Palatinate 18855
753 Kamenz Saxony 18848
754 Schwalbach Saarland 18842
755 Heusenstamm Hesse 18828
756 Rhede North Rhine-Westphalia 18774
757 Buchen Baden-Württemberg 18758
758 Südbrookmerland Lower Saxony 18756
759 Horn-Bad Meinberg North Rhine-Westphalia 18696
760 Radeberg Saxony 18683
761 Schneverdingen Lower Saxony 18632
762 Laupheim Baden-Württemberg 18626
763 Marktredwitz Bavaria 18619
764 Wadgassen Saarland 18598
765 Dingolfing Bavaria 18593
766 Gerlingen Baden-Württemberg 18591
767 Finnentrop North Rhine-Westphalia 18562
768 Bad Münstereifel North Rhine-Westphalia 18560
769 Bad Dürkheim Rhineland-Palatinate 18506
770 Dillingen Bavaria 18469
771 Grimma Saxony 18464
772 Teltow Brandenburg 18445
773 Meerane Saxony 18439
774 Langen Lower Saxony 18418
775 Eppelborn Saarland 18387
776 Mölln Schleswig-Holstein 18381
777 Eilenburg Saxony 18378
778 Marktoberdorf Bavaria 18378
779 Nidda Hesse 18372
780 Schmalkalden Thuringia 18370
781 Kaltenkirchen Schleswig-Holstein 18360
782 Karlsfeld Bavaria 18341
783 Kronach Bavaria 18319
784 Freudenberg North Rhine-Westphalia 18315
785 Kierspe North Rhine-Westphalia 18299
786 Kreuzau North Rhine-Westphalia 18234
787 Alzey Rhineland-Palatinate 18200
788 Hemmingen Lower Saxony 18196
789 Bad Wildungen Hesse 18195
790 Burghausen Bavaria 18160
791 Vellmar Hesse 18136
792 Traunstein Bavaria 18132
793 Pfullingen Baden-Württemberg 18110
794 Reinheim Hesse 18104
795 Bad Friedrichshall Baden-Württemberg 18086
796 Uetersen Schleswig-Holstein 18083
797 Sarstedt Lower Saxony 18080
798 Donauwörth Bavaria 18051
799 Alsfeld Hesse 18037
800 Pfinztal Baden-Württemberg 18001
801 Lilienthal Lower Saxony 17992
802 Swisttal North Rhine-Westphalia 17954
803 Tettnang Baden-Württemberg 17910
804 Templin Brandenburg 17887
805 Selb Bavaria 17870
806 Neufahrn bei Freising Bavaria 17866
807 Schenefeld Schleswig-Holstein 17863
808 Kronberg im Taunus Hesse 17852
809 Brakel North Rhine-Westphalia 17840
810 Weißenburg Bavaria 17815
811 Taufkirchen (bei München) Bavaria 17776
812 Bad Saulgau Baden-Württemberg 17748
813 Holzwickede North Rhine-Westphalia 17739
814 Wörth am Rhein Rhineland-Palatinate 17732
815 Munster Lower Saxony 17724
816 Müllheim Baden-Württemberg 17696
817 Korntal-Münchingen Baden-Württemberg 17663
818 Schneeberg Saxony 17662
819 Sinzig Rhineland-Palatinate 17639
820 Konz Rhineland-Palatinate 17636
821 Halver North Rhine-Westphalia 17627
822 Schiffweiler Saarland 17627
823 Blomberg North Rhine-Westphalia 17560
824 Frankenberg Saxony 17541
825 Kolbermoor Bavaria 17497
826 Wittlich Rhineland-Palatinate 17476
827 Mühldorf Bavaria 17453
828 Wildeshausen Lower Saxony 17442
829 Oerlinghausen North Rhine-Westphalia 17435
830 Renningen Baden-Württemberg 17420
831 Schmelz Saarland 17415
832 Heilbad Heiligenstadt Thuringia 17392
833 Cham Bavaria 17355
834 Pohlheim Hesse 17305
835 Hochheim am Main Hesse 17232
836 Bendorf Rhineland-Palatinate 17223
837 Großenhain Saxony 17222
838 Wadern Saarland 17175
839 Schlüchtern Hesse 17150
840 Hohenstein-Ernstthal Saxony 17132
841 Ribnitz-Damgarten Mecklenburg-Western Pomerania 17131
842 Hettstedt Saxony-Anhalt 17126
843 Michelstadt Hesse 17109
844 Oschatz Saxony 17102
845 Haar Bavaria 17086
846 Bad Arolsen Hesse 17021
847 Nümbrecht North Rhine-Westphalia 17009
848 Bad Tölz Bavaria 16998
849 Bad Salzungen Thuringia 16993
850 Wolfratshausen Bavaria 16982
851 Sachsenheim Baden-Württemberg 16975
852 Oberasbach Bavaria 16940
853 Gescher North Rhine-Westphalia 16932
854 Eutin Schleswig-Holstein 16929
855 Mittweida Saxony 16890
856 Heidenau Saxony 16888
857 Moosburg Bavaria 16881
858 Hofgeismar Hesse 16880
859 Rhauderfehn Lower Saxony 16870
860 Bad Aibling Bavaria 16860
861 Panketal Brandenburg 16822
862 Sigmaringen Baden-Württemberg 16719
863 Angermünde Brandenburg 16699
864 Neustadt bei Coburg Bavaria 16684
865 Nauen Brandenburg 16658
866 Losheim Saarland 16636
867 Loxstedt Lower Saxony 16624
868 Hille North Rhine-Westphalia 16622
869 Eltville Hesse 16604
870 Gilching Bavaria 16581
871 Vilshofen Bavaria 16578
872 Königslutter Lower Saxony 16570
873 Blankenburg am Harz Saxony-Anhalt 16550
874 Hückeswagen North Rhine-Westphalia 16540
875 Stockach Baden-Württemberg 16529
876 Bobingen Bavaria 16517
877 Kleinmachnow Brandenburg 16507
878 Hilchenbach North Rhine-Westphalia 16506
879 Gunzenhausen Bavaria 16486
880 Bad Säckingen Baden-Württemberg 16478
881 Baiersbronn Baden-Württemberg 16465
882 Seeheim-Jugenheim Hesse 16462
883 Boppard Rhineland-Palatinate 16424
884 Bad Reichenhall Bavaria 16423
885 Brake Lower Saxony 16416
886 Kirchhain Hesse 16398
887 Leopoldshöhe North Rhine-Westphalia 16396
888 Diepholz Lower Saxony 16378
889 Babenhausen Hesse 16342
890 Weilerswist North Rhine-Westphalia 16337
891 Kirchlengern North Rhine-Westphalia 16335
892 Karlsbad Baden-Württemberg 16299
893 Löbau Saxony 16296
894 Künzell Hesse 16277
895 Witzenhausen Hesse 16257
896 Bitterfeld Saxony-Anhalt 16237
897 Olsberg North Rhine-Westphalia 16233
898 Lohr Bavaria 16214
899 Uslar Lower Saxony 16210
900 Stockelsdorf Schleswig-Holstein 16204
901 Großostheim Bavaria 16197
902 Vechelde Lower Saxony 16189
903 Hünfeld Hesse 16159
904 Remagen Rhineland-Palatinate 16134
905 Glinde Schleswig-Holstein 16133
906 Bassum Lower Saxony 16132
907 Wendelstein Bavaria 16132
908 Bad Segeberg Schleswig-Holstein 16103
909 Ginsheim-Gustavsburg Hesse 16095
910 Rüdersdorf Brandenburg 16073
911 Zerbst Saxony-Anhalt 16069
912 Wassenberg North Rhine-Westphalia 16044
913 Grefrath North Rhine-Westphalia 16040
914 Schrobenhausen Bavaria 16026
915 Beckingen Saarland 16017
916 Halstenbek Schleswig-Holstein 16014
917 Neustadt in Holstein Schleswig-Holstein 15963
918 Herzebrock-Clarholz North Rhine-Westphalia 15944
919 Ebersbach an der Fils Baden-Württemberg 15916
920 Bad Neustadt Bavaria 15903
921 Rehlingen-Siersburg Saarland 15899
922 Brüggen North Rhine-Westphalia 15877
923 Hövelhof North Rhine-Westphalia 15872
924 Illertissen Bavaria 15857
925 Rahden North Rhine-Westphalia 15856
926 Spenge North Rhine-Westphalia 15796
927 Kalletal North Rhine-Westphalia 15786
928 Penzberg Bavaria 15775
929 Wardenburg Lower Saxony 15754
930 Erwitte North Rhine-Westphalia 15725
931 Bruckmühl Bavaria 15693
932 Lübbenau Brandenburg 15690
933 Wurzen Saxony 15677
934 Kelheim Bavaria 15662
935 Eberbach Baden-Württemberg 15646
936 Königstein im Taunus Hesse 15642
937 Wendlingen Baden-Württemberg 15613
938 Riegelsberg Saarland 15584
939 Bad Essen Lower Saxony 15575
940 Freilassing Bavaria 15550
941 Oschersleben Saxony-Anhalt 15544
942 Preetz Schleswig-Holstein 15540
943 Anklam Mecklenburg-Western Pomerania 15520
944 Damme Lower Saxony 15508
945 Beverungen North Rhine-Westphalia 15506
946 Ottweiler Saarland 15497
947 Garching Bavaria 15492
948 Clausthal-Zellerfeld Lower Saxony 15460
949 Ratekau Schleswig-Holstein 15429
950 Freiberg Baden-Württemberg 15425
951 Hude Lower Saxony 15418
952 Simmerath North Rhine-Westphalia 15415
953 Weener Lower Saxony 15406
954 Bad Laasphe North Rhine-Westphalia 15395
955 Ober-Ramstadt Hesse 15391
956 Lauda-Königshofen Baden-Württemberg 15390
957 Homberg (Efze) Hesse 15345
958 Straelen North Rhine-Westphalia 15337
959 Bergen auf Rügen Mecklenburg-Western Pomerania 15326
960 Bürstadt Hesse 15279
961 Hainburg Hesse 15267
962 Bebra Hesse 15265
963 Herzberg am Harz Lower Saxony 15261
964 Neuenhagen Brandenburg 15257
965 Karlstadt am Main Bavaria 15254
966 Altdorf Bavaria 15240
967 Bad Krozingen Baden-Württemberg 15230
968 Dieburg Hesse 15223
969 Oyten Lower Saxony 15195
970 Eggenstein-Leopoldshafen Baden-Württemberg 15179
971 Odenthal North Rhine-Westphalia 15120
972 Künzelsau Baden-Württemberg 15084
973 Burbach North Rhine-Westphalia 15076
974 Neu-Anspach Hesse 15002
975 Regenstauf Bavaria 14987
976 Trossingen Baden-Württemberg 14952
977 Marbach am Neckar Baden-Württemberg 14926
978 Ascheberg North Rhine-Westphalia 14923
979 Much North Rhine-Westphalia 14889
980 Fritzlar Hesse 14877
981 Holzkirchen Bavaria 14872
982 Kernen Baden-Württemberg 14858
983 Niedernhausen Hesse 14854
984 Lübben Brandenburg 14845
985 Bad Lippspringe North Rhine-Westphalia 14835
986 Bad Bentheim Lower Saxony 14817
987 Freigericht Hesse 14814
988 Kraichtal Baden-Württemberg 14810
989 Blaustein Baden-Württemberg 14785
990 Quierschied Saarland 14783
991 Stadtbergen Bavaria 14755
992 Niederkrüchten North Rhine-Westphalia 14749
993 Spiesen-Elversberg Saarland 14744
994 Gründau Hesse 14739
995 Taucha Saxony 14706
996 Leinefelde Thuringia 14691
997 Brackenheim Baden-Württemberg 14677
998 Oberndorf am Neckar Baden-Württemberg 14677
999 Winterberg North Rhine-Westphalia 14676
1000 Drensteinfurt North Rhine-Westphalia 14675
1001 Lauterbach Hesse 14673
1002 Rotenburg an der Fulda Hesse 14671
1003 Gehrden Lower Saxony 14630
1004 Langwedel Lower Saxony 14593
1005 Gernsbach Baden-Württemberg 14588
1006 Pocking Bavaria 14544
1007 Markgröningen Baden-Württemberg 14531
1008 Bad Salzdetfurth Lower Saxony 14528
1009 Stemwede North Rhine-Westphalia 14525
1010 Schwarzenbek Schleswig-Holstein 14451
1011 Ismaning Bavaria 14399
1012 Neunkirchen (Siegerland) North Rhine-Westphalia 14391
1013 Pegnitz Bavaria 14390
1014 Murrhardt Baden-Württemberg 14364
1015 Zeulenroda Thuringia 14358
1016 Petersberg Hesse 14347
1017 Münsingen Baden-Württemberg 14345
1018 Grünberg Hesse 14344
1019 Isny Baden-Württemberg 14341
1020 Eckental Bavaria 14302
1021 Roßlau Saxony-Anhalt 14296
1022 Kelsterbach Hesse 14263
1023 Plochingen Baden-Württemberg 14252
1024 Walldorf Baden-Württemberg 14240
1025 Niederzier North Rhine-Westphalia 14235
1026 Bissendorf Lower Saxony 14221
1027 Bad Wurzach Baden-Württemberg 14206
1028 Lichtenstein Saxony 14205
1029 Neckargemünd Baden-Württemberg 14205
1030 Immenstadt Bavaria 14190
1031 Melsungen Hesse 14167
1032 Mindelheim Bavaria 14166
1033 Hagen Lower Saxony 14160
1034 Schwalbach am Taunus Hesse 14158
1035 Schriesheim Baden-Württemberg 14156
1036 Wiefelstede Lower Saxony 14147
1037 Pößneck Thuringia 14135
1038 Brühl (Baden) Baden-Württemberg 14118
1039 Eppelheim Baden-Württemberg 14099
1040 Schiffdorf Lower Saxony 14085
1041 Solms Hesse 14070
1042 Sandhausen Baden-Württemberg 14051
1043 Schleiden North Rhine-Westphalia 14030
1044 Reken North Rhine-Westphalia 14027
1045 Belm Lower Saxony 14017
1046 Zossen Brandenburg 14011
1047 Steinheim North Rhine-Westphalia 14008
1048 Aßlar Hesse 14006
1049 Uhingen Baden-Württemberg 14001
1050 Malsch Baden-Württemberg 13993
1051 Stein Bavaria 13987
1052 Rödental Bavaria 13951
1053 Genthin Saxony-Anhalt 13935
1054 Füssen Bavaria 13931
1055 Langenau Baden-Württemberg 13927
1056 Biedenkopf Hesse 13926
1057 Wennigsen Lower Saxony 13919
1058 Aldenhoven North Rhine-Westphalia 13911
1059 Saarwellingen Saarland 13907
1060 Brunsbüttel Schleswig-Holstein 13902
1061 Linnich North Rhine-Westphalia 13898
1062 Sankt Georgen Baden-Württemberg 13895
1063 Jever Lower Saxony 13889
1064 Bad Camberg Hesse 13885
1065 Ritterhude Lower Saxony 13871
1066 Edingen-Neckarhausen Baden-Württemberg 13868
1067 Kalkar North Rhine-Westphalia 13865
1068 Borken Hesse 13858
1069 Langerwehe North Rhine-Westphalia 13856
1070 Grenzach-Wyhlen Baden-Württemberg 13834
1071 Schöningen Lower Saxony 13808
1072 Hessisch Lichtenau Hesse 13807
1073 Jüterbog Brandenburg 13804
1074 Bargteheide Schleswig-Holstein 13793
1075 Lohfelden Hesse 13770
1076 Weilburg Hesse 13769
1077 Bad Wörishofen Bavaria 13753
1078 Perleberg Brandenburg 13720
1079 Münster Hesse 13718
1080 Feucht Bavaria 13715
1081 Mühltal Hesse 13715
1082 Hünxe North Rhine-Westphalia 13706
1083 Sassenberg North Rhine-Westphalia 13691
1084 Hüllhorst North Rhine-Westphalia 13687
1085 Groß-Zimmern Hesse 13685
1086 Bad Soden-Salmünster Hesse 13635
1087 Schermbeck North Rhine-Westphalia 13624
1088 Remshalden Baden-Württemberg 13622
1089 Bischofswerda Saxony 13613
1090 Neuenkirchen North Rhine-Westphalia 13610
1091 Mainburg Bavaria 13595
1092 Rellingen Schleswig-Holstein 13574
1093 Bergen Lower Saxony 13572
1094 Wilsdruff Saxony 13541
1095 Stollberg Saxony 13527
1096 Eppstein Hesse 13515
1097 Langelsheim Lower Saxony 13513
1098 Usingen Hesse 13512
1099 Obersulm Baden-Württemberg 13512
1100 Marienheide North Rhine-Westphalia 13491
1101 Thale Saxony-Anhalt 13454
1102 Haßfurt Bavaria 13446
1103 Preußisch Oldendorf North Rhine-Westphalia 13417
1104 Demmin Mecklenburg-Western Pomerania 13409
1105 Großenkneten Lower Saxony 13371
1106 Höchstadt Bavaria 13370
1107 Wolgast Mecklenburg-Western Pomerania 13362
1108 Bovenden Lower Saxony 13351
1109 Pattensen Lower Saxony 13337
1110 Tostedt Lower Saxony 13332
1111 Treuchtlingen Bavaria 13325
1112 Krummhörn Lower Saxony 13323
1113 Erbach im Odenwald Hesse 13308
1114 Nordstemmen Lower Saxony 13306
1115 Breisach Baden-Württemberg 13304
1116 Tholey Saarland 13300
1117 Buseck Hesse 13298
1118 Hösbach Bavaria 13297
1119 Ratzeburg Schleswig-Holstein 13295
1120 Bohmte Lower Saxony 13280
1121 Büttelborn Hesse 13269
1122 Raunheim Hesse 13265
1123 Tauberbischofsheim Baden-Württemberg 13256
1124 Wolfhagen Hesse 13243
1125 Herbrechtingen Baden-Württemberg 13242
1126 Pfullendorf Baden-Württemberg 13242
1127 Gräfelfing Bavaria 13240
1128 Extertal North Rhine-Westphalia 13227
1129 Lich Hesse 13221
1130 Rosengarten Lower Saxony 13220
1131 Burladingen Baden-Württemberg 13213
1132 Markranstädt Saxony 13167
1133 Wadersloh North Rhine-Westphalia 13155
1134 Wehr Baden-Württemberg 13147
1135 Sendenhorst North Rhine-Westphalia 13139
1136 Lotte North Rhine-Westphalia 13122
1137 Borchen North Rhine-Westphalia 13085
1138 Grünstadt Rhineland-Palatinate 13074
1139 Kirchhundem North Rhine-Westphalia 13067
1140 Vöhringen Bavaria 13050
1141 Schmölln Thuringia 13031
1142 Löningen Lower Saxony 13026
1143 Kleinblittersdorf Saarland 13023
1144 Weißenhorn Bavaria 13012
1145 Eichstätt Bavaria 13005
1146 Monschau North Rhine-Westphalia 13002
1147 Oelsnitz Saxony 12982
1148 Ketsch Baden-Württemberg 12971
1149 Zella-Mehlis Thuringia 12961
1150 Denzlingen Baden-Württemberg 12954
1151 Großefehn Lower Saxony 12953
1152 Dorfen Bavaria 12941
1153 Velen North Rhine-Westphalia 12940
1154 Meckenbeuren Baden-Württemberg 12939
1155 Plön Schleswig-Holstein 12933
1156 Eching Bavaria 12923
1157 Bitburg Rhineland-Palatinate 12896
1158 Bad Bramstedt Schleswig-Holstein 12890
1159 Schwabmünchen Bavaria 12858
1160 Welver North Rhine-Westphalia 12848
1161 Altötting Bavaria 12843
1162 Trebur Hesse 12840
1163 Hatten Lower Saxony 12838
1164 Belzig Brandenburg 12837
1165 Wiesmoor Lower Saxony 12824
1166 Erbach an der Donau Baden-Württemberg 12823
1167 Mülsen Saxony 12798
1168 Tornesch Schleswig-Holstein 12795
1169 Eggenfelden Bavaria 12770
1170 Hungen Hesse 12747
1171 Landau an der Isar Bavaria 12738
1172 Östringen Baden-Württemberg 12730
1173 Bad Urach Baden-Württemberg 12726
1174 Bad Freienwalde Brandenburg 12700
1175 Saterland Lower Saxony 12691
1176 Sulz am Neckar Baden-Württemberg 12685
1177 Hilpoltstein Bavaria 12684
1178 Sulingen Lower Saxony 12679
1179 Ubstadt-Weiher Baden-Württemberg 12671
1180 Gladenbach Hesse 12660
1181 Scheeßel Lower Saxony 12654
1182 Alpen North Rhine-Westphalia 12651
1183 Wickede North Rhine-Westphalia 12650
1184 Kaufungen Hesse 12647
1185 Lippetal North Rhine-Westphalia 12647
1186 Pasewalk Mecklenburg-Western Pomerania 12619
1187 Kerken North Rhine-Westphalia 12616
1188 Langenselbold Hesse 12613
1189 Mutterstadt Rhineland-Palatinate 12612
1190 Quakenbrück Lower Saxony 12601
1191 Bopfingen Baden-Württemberg 12591
1192 Regen Bavaria 12568
1193 Oelsnitz Saxony 12554
1194 Friesenheim Baden-Württemberg 12516
1195 Mettingen North Rhine-Westphalia 12510
1196 Burgstädt Saxony 12508
1197 Cremlingen Lower Saxony 12508
1198 Krumbach Bavaria 12502
1199 Wernau Baden-Württemberg 12499
1200 Hauzenberg Bavaria 12499
1201 Mettlach Saarland 12485
1202 Edemissen Lower Saxony 12466
1203 Peißenberg Bavaria 12462
1204 Twistringen Lower Saxony 12459
1205 Ense North Rhine-Westphalia 12459
1206 Haselünne Lower Saxony 12458
1207 Hildburghausen Thuringia 12457
1208 Ludwigslust Mecklenburg-Western Pomerania 12449
1209 Hemsbach Baden-Württemberg 12448
1210 Neustadt an der Donau Bavaria 12443
1211 Gaildorf Baden-Württemberg 12440
1212 Lengede Lower Saxony 12435
1213 Montabaur Rhineland-Palatinate 12434
1214 Barßel Lower Saxony 12431
1215 Hersbruck Bavaria 12416
1216 Rommerskirchen North Rhine-Westphalia 12410
1217 Neustadt an der Aisch Bavaria 12409
1218 Großräschen Brandenburg 12402
1219 Lappersdorf Bavaria 12400
1220 Wittingen Lower Saxony 12387
1221 Neuenrade North Rhine-Westphalia 12377
1222 Winsen (Aller) Lower Saxony 12361
1223 Bedburg-Hau North Rhine-Westphalia 12361
1224 Ihlow Lower Saxony 12358
1225 Lorsch Hesse 12358
1226 Wächtersbach Hesse 12344
1227 Hadamar Hesse 12342
1228 Ilsede Lower Saxony 12335
1229 Bad Dürrheim Baden-Württemberg 12320
1230 Mömbris Bavaria 12318
1231 Erlensee Hesse 12318
1232 Waldbronn Baden-Württemberg 12315
1233 Philippsburg Baden-Württemberg 12313
1234 Drolshagen North Rhine-Westphalia 12313
1235 Maisach Bavaria 12308
1236 Abensberg Bavaria 12306
1237 Hagenow Mecklenburg-Western Pomerania 12304
1238 Linden Hesse 12293
1239 Fuldatal Hesse 12289
1240 Neutraubling Bavaria 12282
1241 Wettenberg Hesse 12279
1242 Altenstadt Hesse 12279
1243 Dinklage Lower Saxony 12278
1244 Markdorf Baden-Württemberg 12275
1245 Wilkau-Haßlau Saxony 12273
1246 Plattling Bavaria 12272
1247 Asperg Baden-Württemberg 12265
1248 Beelitz Brandenburg 12258
1249 Spaichingen Baden-Württemberg 12248
1250 Schongau Bavaria 12247
1251 Elsteraue Saxony-Anhalt 12243
1252 Zeven Lower Saxony 12242
1253 Bad Wünnenberg North Rhine-Westphalia 12221
1254 Drochtersen Lower Saxony 12212
1255 Bischofsheim Hesse 12196
1256 Barsbüttel Schleswig-Holstein 12196
1257 Zschopau Saxony 12185
1258 Balve North Rhine-Westphalia 12095
1259 Issum North Rhine-Westphalia 12181
1260 Glückstadt Schleswig-Holstein 12159
1261 Dautphetal Hesse 12158
1262 Röthenbach Bavaria 12151
1263 Sankt Leon-Rot Baden-Württemberg 12144
1264 Mering Bavaria 12141
1265 Feuchtwangen Bavaria 12124
1266 Marienberg Saxony 12114
1267 Ottersberg Lower Saxony 12108
1268 Wasserburg am Inn Bavaria 12103
1269 Harsefeld Lower Saxony 12094
1270 Gerstetten Baden-Württemberg 12084
1271 Calbe Saxony-Anhalt 12081
1272 Bad Lauterberg Lower Saxony 12079
1273 Überherrn Saarland 12078
1274 Harsum Lower Saxony 12075
1275 Kronshagen Schleswig-Holstein 12074
1276 Erkner Brandenburg 12060
1277 Kirchheim Bavaria 12057
1278 Aerzen Lower Saxony 12056
1279 Gardelegen Saxony-Anhalt 12053
1280 Grafing Bavaria 12048
1281 Zwönitz Saxony 12045
1282 Oberhaching Bavaria 12044
1283 Velten Brandenburg 12044
1284 Roßdorf Hesse 12030
1285 Titisee-Neustadt Baden-Württemberg 12008
1286 Niefern-Öschelbronn Baden-Württemberg 12004
1287 Hammelburg Bavaria 12002
1288 Bestwig North Rhine-Westphalia 12000
1289 Langgöns Hesse 11990
1290 Oestrich-Winkel Hesse 11989
1291 Bad Windsheim Bavaria 11988
1292 Bretzfeld Baden-Württemberg 11986
1293 Schalksmühle North Rhine-Westphalia 11986
1294 Peiting Bavaria 11974
1295 Tamm Baden-Württemberg 11960
1296 Blaubeuren Baden-Württemberg 11945
1297 Osterhofen Bavaria 11935
1298 Murnau Bavaria 11912
1299 Walldürn Baden-Württemberg 11912
1300 Petershagen-Eggersdorf Brandenburg 11904
1301 Geisenheim Hesse 11903
1302 Pfarrkirchen Bavaria 11892
1303 Garrel Lower Saxony 11868
1304 Rielasingen-Worblingen Baden-Württemberg 11857
1305 Lauenburg Schleswig-Holstein 11853
1306 Olfen North Rhine-Westphalia 11845
1307 Bad Dürrenberg Saxony-Anhalt 11839
1308 Mandelbachtal Saarland 11830
1309 Kall North Rhine-Westphalia 11829
1310 Havixbeck North Rhine-Westphalia 11828
1311 Burglengenfeld Bavaria 11799
1312 Teningen Baden-Württemberg 11796
1313 Stahnsdorf Brandenburg 11785
1314 Münchberg Bavaria 11764
1315 Niesky Saxony 11764
1316 Bad Fallingbostel Lower Saxony 11749
1317 Werther North Rhine-Westphalia 11740
1318 Zetel Lower Saxony 11736
1319 Dossenheim Baden-Württemberg 11730
1320 Neubiberg Bavaria 11726
1321 Weinsberg Baden-Württemberg 11723
1322 Recke North Rhine-Westphalia 11694
1323 Linkenheim-Hochstetten Baden-Württemberg 11690
1324 Rosdorf Lower Saxony 11685
1325 Bad Iburg Lower Saxony 11681
1326 Eisenberg Thuringia 11681
1327 Friedrichsthal Saarland 11670
1328 Ochsenfurt Bavaria 11665
1329 Flöha Saxony 11662
1330 Rothenburg ob der Tauber Bavaria 11660
1331 Ettenheim Baden-Württemberg 11655
1332 Jork Lower Saxony 11646
1333 Scharbeutz Schleswig-Holstein 11635
1334 Nörvenich North Rhine-Westphalia 11628
1335 Marpingen Saarland 11628
1336 Trostberg Bavaria 11615
1337 Dinkelsbühl Bavaria 11606
1338 Lehre Lower Saxony 11606
1339 Lügde North Rhine-Westphalia 11603
1340 Olbernhau Saxony 11591
1341 Schotten Hesse 11574
1342 Ladenburg Baden-Württemberg 11572
1343 Bad Schönborn Baden-Württemberg 11562
1344 Neuhof Hesse 11558
1345 Heddesheim Baden-Württemberg 11554
1346 Durmersheim Baden-Württemberg 11543
1347 Dassel Lower Saxony 11537
1348 Rudersberg Baden-Württemberg 11535
1349 Waltershausen Thuringia 11532
1350 Gemünden am Main Bavaria 11524
1351 Vienenburg Lower Saxony 11523
1352 Morsbach North Rhine-Westphalia 11520
1353 Braunfels Hesse 11511
1354 Lindenberg Bavaria 11510
1355 Schüttorf Lower Saxony 11500
1356 Rodenbach Hesse 11496
1357 Rüthen North Rhine-Westphalia 11490
1358 Wald-Michelbach Hesse 11480
1359 Oberschleißheim Bavaria 11474
1360 Sassnitz Mecklenburg-Western Pomerania 11468
1361 Remchingen Baden-Württemberg 11464
1362 Jessen Saxony-Anhalt 11464
1363 Holzgerlingen Baden-Württemberg 11463
1364 Burgthann Bavaria 11447
1365 Bad Doberan Mecklenburg-Western Pomerania 11444
1366 Felsberg Hesse 11443
1367 Schöneiche Brandenburg 11397
1368 Buchloe Bavaria 11395
1369 Ueckermünde Mecklenburg-Western Pomerania 11392
1370 Graben-Neudorf Baden-Württemberg 11386
1371 Billerbeck North Rhine-Westphalia 11377
1372 Bockenem Lower Saxony 11375
1373 Gärtringen Baden-Württemberg 11373
1374 Fredersdorf-Vogelsdorf Brandenburg 11359
1375 Emmerthal Lower Saxony 11358
1376 Roding Bavaria 11348
1377 Vilsbiburg Bavaria 11336
1378 Besigheim Baden-Württemberg 11331
1379 Eichenau Bavaria 11324
1380 Grimmen Mecklenburg-Western Pomerania 11320
1381 Harrislee Schleswig-Holstein 11319
1382 Bad Sassendorf North Rhine-Westphalia 11312
1383 Rosbach Hesse 11311
1384 Bad Wildbad Baden-Württemberg 11299
1385 Westerkappeln North Rhine-Westphalia 11287
1386 Altdorf Bavaria 11284
1387 Steinau Hesse 11279
1388 Hirschaid Bavaria 11275
1389 Bad Gandersheim Lower Saxony 11273
1390 Lorch Baden-Württemberg 11268
1391 Ammerbuch Baden-Württemberg 11259
1392 Steinheim an der Murr Baden-Württemberg 11252
1393 Gundelfingen Baden-Württemberg 11244
1394 Bad Liebenwerda Brandenburg 11231
1395 Gangelt North Rhine-Westphalia 11210
1396 Ergolding Bavaria 11205
1397 Manching Bavaria 11193
1398 Welzheim Baden-Württemberg 11193
1399 Neuenburg am Rhein Baden-Württemberg 11189
1400 Möhnesee North Rhine-Westphalia 11164
1401 Schöneck Hesse 11152
1402 Herzberg Brandenburg 11148
1403 Lichtenau North Rhine-Westphalia 11138
1404 Grafschaft Rhineland-Palatinate 11131
1405 Salem Baden-Württemberg 11121
1406 Raesfeld North Rhine-Westphalia 11109
1407 Donzdorf Baden-Württemberg 11103
1408 Miesbach Bavaria 11101
1409 Neuhausen auf den Fildern Baden-Württemberg 11097
1410 Uplengen Lower Saxony 11097
1411 Neustadt in Sachsen Saxony 11096
1412 Zehdenick Brandenburg 11094
1413 Raubling Bavaria 11086
1414 Torgelow Mecklenburg-Western Pomerania 11082
1415 Rehburg-Loccum Lower Saxony 11075
1416 Bad Schwalbach Hesse 11071
1417 Lößnitz Saxony 11068
1418 Grevesmühlen Mecklenburg-Western Pomerania 11051
1419 Morbach Rhineland-Palatinate 11051
1420 Markt Schwaben Bavaria 11021
1421 Lauffen Baden-Württemberg 11012
1422 Altensteig Baden-Württemberg 11011
1423 Stelle Lower Saxony 10996
1424 Geeste Lower Saxony 10994
1425 Gengenbach Baden-Württemberg 10975
1426 Isselburg North Rhine-Westphalia 10974
1427 Haigerloch Baden-Württemberg 10972
1428 Meßstetten Baden-Württemberg 10970
1429 Fürth Hesse 10958
1430 Merchweiler Saarland 10949
1431 Meitingen Bavaria 10945
1432 Schönefeld Brandenburg 10938
1433 Lauingen Bavaria 10936
1434 Marktheidenfeld Bavaria 10929
1435 Rosendahl North Rhine-Westphalia 10922
1436 Wolmirstedt Saxony-Anhalt 10917
1437 Ebersberg Bavaria 10909
1438 Pritzwalk Brandenburg 10905
1439 Hasbergen Lower Saxony 10885
1440 Anröchte North Rhine-Westphalia 10877
1441 Laichingen Baden-Württemberg 10871
1442 Salzhemmendorf Lower Saxony 10851
1443 Grünwald Bavaria 10851
1444 Schwaigern Baden-Württemberg 10834
1445 Nohfelden Saarland 10794
1446 Visselhövede Lower Saxony 10790
1447 Eschenburg Hesse 10781
1448 Betzdorf Rhineland-Palatinate 10779
1449 Rheinau Baden-Württemberg 10761
1450 Lahstedt Lower Saxony 10755
1451 Apen Lower Saxony 10753
1452 Planegg Bavaria 10748
1453 Sinzheim Baden-Württemberg 10740
1454 Diez Rhineland-Palatinate 10737
1455 Nideggen North Rhine-Westphalia 10729
1456 Malente Schleswig-Holstein 10722
1457 Poing Bavaria 10721
1458 Langenzenn Bavaria 10714
1459 Böhl-Iggelheim Rhineland-Palatinate 10706
1460 Werneck Bavaria 10702
1461 Leutenbach Baden-Württemberg 10686
1462 Boizenburg Mecklenburg-Western Pomerania 10684
1463 Blumberg Baden-Württemberg 10667
1464 Nußloch Baden-Württemberg 10661
1465 Wolnzach Bavaria 10660
1466 Ahrensfelde Brandenburg 10650
1467 Burgkirchen an der Alz Bavaria 10643
1468 Sassenburg Lower Saxony 10639
1469 Kriftel Hesse 10639
1470 Bad Staffelstein Bavaria 10636
1471 Limburgerhof Rhineland-Palatinate 10625
1472 Reiskirchen Hesse 10620
1473 Mörlenbach Hesse 10610
1474 Laubach Hesse 10607
1475 Eichenzell Hesse 10598
1476 Essenbach Bavaria 10586
1477 Kissing Bavaria 10585
1478 Waldkirchen Bavaria 10575
1479 Friedeburg Lower Saxony 10554
1480 Wietmarschen Lower Saxony 10538
1481 Ostrhauderfehn Lower Saxony 10534
1482 Bannewitz Saxony 10510
1483 Biebertal Hesse 10498
1484 Straubenhardt Baden-Württemberg 10495
1485 Eningen Baden-Württemberg 10488
1486 Schauenburg Hesse 10483
1487 Zwiesel Bavaria 10481
1488 Kirchlinteln Lower Saxony 10481
1489 Birkenau Hesse 10446
1490 Emstek Lower Saxony 10446
1491 Wunsiedel Bavaria 10442
1492 Maxhütte-Haidhof Bavaria 10440
1493 Oberderdingen Baden-Württemberg 10386
1494 Oftersheim Baden-Württemberg 10372
1495 Niestetal Hesse 10364
1496 Süßen Baden-Württemberg 10363
1497 Nauheim Hesse 10357
1498 Weinböhla Saxony 10355
1499 Wentorf Schleswig-Holstein 10354
1500 Möglingen Baden-Württemberg 10352
1501 Birkenfeld Baden-Württemberg 10346
1502 Hünfelden Hesse 10341
1503 Mülheim-Kärlich Rhineland-Palatinate 10339
1504 Rehau Bavaria 10326
1505 Gaimersheim Bavaria 10318
1506 Hüttenberg Hesse 10296
1507 Bad Abbach Bavaria 10294
1508 Schlitz Hesse 10294
1509 Kümmersbruck Bavaria 10288
1510 Büdelsdorf Schleswig-Holstein 10286
1511 Obernkirchen Lower Saxony 10279
1512 Kirkel Saarland 10265
1513 Ottendorf-Okrilla Saxony 10255
1514 Kolkwitz Brandenburg 10254
1515 Friedland Lower Saxony 10249
1516 Wildberg Baden-Württemberg 10246
1517 Ruppichteroth North Rhine-Westphalia 10238
1518 Bogen Bavaria 10237
1519 Mücke Hesse 10237
1520 Leingarten Baden-Württemberg 10236
1521 Steinbach Hesse 10219
1522 Herxheim Rhineland-Palatinate 10217
1523 Rödinghausen North Rhine-Westphalia 10214
1524 Korb Baden-Württemberg 10213
1525 Wangerland Lower Saxony 10206
1526 Augustdorf North Rhine-Westphalia 10168
1527 Schönaich Baden-Württemberg 10160
1528 Riedlingen Baden-Württemberg 10157
1529 Heubach Baden-Württemberg 10149
1530 Denkendorf Baden-Württemberg 10147
1531 Kirchberg Saxony 10139
1532 Veitshöchheim Bavaria 10138
1533 Prien am Chiemsee Bavaria 10136
1534 Bad Nenndorf Lower Saxony 10135
1535 Meuselwitz Thuringia 10134
1536 Sülzetal Saxony-Anhalt 10134
1537 Gottmadingen Baden-Württemberg 10124
1538 Ostbevern North Rhine-Westphalia 10109
1539 Hilter Lower Saxony 10104
1540 Lollar Hesse 10103
1541 Rutesheim Baden-Württemberg 10101
1542 Diedorf Bavaria 10092
1543 Goldbach Bavaria 10092
1544 Nordkirchen North Rhine-Westphalia 10088
1545 Simbach am Inn Bavaria 10084
1546 Erlenbach am Main Bavaria 10075
1547 Feldkirchen-Westerham Bavaria 10058
1548 Höchst im Odenwald Hesse 10056
1549 Oberstdorf Bavaria 10049
1550 Mengen Baden-Württemberg 10044
1551 Bobenheim-Roxheim Rhineland-Palatinate 10042
1552 Steinen Baden-Württemberg 10040
1553 Tangermünde Saxony-Anhalt 10019
1554 Oldenburg (Holstein) Schleswig-Holstein 10017
1555 Engen Baden-Württemberg 10011
1556 Kappeln Schleswig-Holstein 10010
1557 Cadolzburg Bavaria 10003
1558 Hemer North Rhine-Westphalia 37440