Lista da citaa in Rüssia

De Wikipedia
Va a: navegá, truvá
Lombart ocidental Chest artícul al è scrivüü in Ticinés, ortografía LSI
Flag of Canton of Tessin.svg

Chesta-chí al è una lista da citaa in Rüssia. In acòrdi al Census Rüss dal 2002 a gh'è 1,108 citaa in Rüssia.

Mudel:TOC

A[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Abakan Абакан Cacassia
Abaza Абаза Cacassia
Abdulino Абдулино Oblast' de Orenburg
Abinsk Абинск Pruvincia de Krasnodar
Ačinsk Ачинск Pruvincia Krasnojarsk
Adygejsk Адыгейск Adighezia
Agidel Агидель Baškortostan
Agryz Агрыз Tatarstan
Ak-Dovurak Ак-Довурак Tuva
Achtubinsk Ахтубинск Oblast' de Astrachan'
Aksaj Аксай Oblast' de Rostov
Alagir Алагир Ussezia del Nord-Alania
Alapaevsk Алапаевск Oblast' de Sverdlovsk
Alatyr' Алатырь Ciüvascia
Aldan Алдан Repüblica de Sacha
Aleksandrov Александров Oblast' de Vladimir
Aleksandrovsk Александровск Pruvincia de Perm'
Aleksandrovsk-Sachalinskij Александровск-Сахалинский Oblast' de Sachalin
Alekseevka Алексеевка Oblast' de Belgorod
Aleksin Алексин Oblast' de Tula
Alejsk Алейск Pruvincia de Altai
Almet'evsk Альметьевск Tatarstan
Alzamaj Алзамай Oblast' de Irkutsk
Amursk Амурск Pruvincia de Chabarovsk
Anadyr Анадырь Pruvincia Autonuma de la Čukotka
Anapa Анапа Pruvincia de Krasnodar
Andreapol' Андреаполь Oblast' de Tver'
Angarsk Ангарск Oblast' de Irkutsk
Aniva Анива Oblast' de Sachalin
Anžero-Sudžensk Анжеро-Судженск Oblast' de Kemerovo
Apatity Апатиты Oblast' de Murmansk
Aprelevka Апрелевка Oblast' de Musca
Apšeronsk Апшеронск Pruvincia de Krasnodar
Aramil Арамиль Oblast' de Sverdlovsk
Ardatov Ардатов Murdovia
Ardon Ардон Ussezia del Nord-Alania
Argun Аргун Cecenia
Arkadak Аркадак Oblast' de Saratov
Arcangiul Архангельск Oblast' de Arcangiul
Armavir Армавир Pruvincia de Krasnodar
Arsen'ev Арсеньев Pruvincia del Litural
Artëm Артём Pruvincia del Litural
Artëmovsk Артёмовск Pruvincia de Krasnojarsk
Artëmovskij Артёмовский Oblast' de Sverdlovsk
Arzamas Арзамас Oblast' de Nižnij Novgorod
Asbest Асбест Oblast' de Sverdlovsk
Aša Аша Oblast' de Čeljabinsk
Asino Асино Oblast' de Tomsk
Astrachan' Астрахань Oblast' de Astrachan'
Atkarsk Аткарск Oblast' de Saratov
Aznakaevo Азнакаево Tatarstan
Azov Азов Oblast' de Rostov

B[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Babaevo Бабаево Oblast' de Vologda
Babuškin Бабушкин Büriazia
Bagrationovsk Багратионовск Oblast' de Kaliningrad
Bakal Бакал Oblast' de Čeljabinsk
Baksan Баксан Cabardin-Balcaria
Balabanovo Балабаново Oblast' de Kaluga
Balachna Балахна Oblast' de Nižnij Novgorod
Balakovo Балаково Oblast' de Saratov
Balašicha Балашиха Oblast' de Musca
Balašov Балашов Oblast' de Saratov
Balej Балей Oblast' de Čita
Baltijsk Балтийск Oblast' de Kaliningrad
Barabinsk Барабинск Oblast' de Novosibirsk
Barnaul Барнаул Pruvincia de Altai
Baryš Барыш Oblast' Ul'janovsk
Batajsk Батайск Oblast' de Rostov
Bavly Бавлы Tatarstan
Bajkal'sk Байкальск Oblast' Irkutsk
Bajmak Баймак Baškortostan
Belaja Kalitva Белая Калитва Oblast' de Rostov
Belaja Cholunica Белая Холуница Oblast' de Kirov
Belebej Белебей Baškortostan
Belev Белев Oblast' de Tula
Belgorod Белгород Oblast' de Belgorod
Belinskij Белинский Oblast' de Penza
Belogorsk Белогорск Oblast' de Amur
Belokuricha Белокуриха Pruvincia de Altai
Belomorsk Беломорск Repüblica de Carelia
Belorečensk Белореченск Pruvincia de Krasnodar
Beloreck Белорецк Baškortostan
Belovo Белово Oblast' Kemerovo
Belojarskij Белоярский Pruvincia de Chanty-Mansi
Belozersk Белозерск Oblast' de Vologda
Belyj Белый Oblast' de Tver'
Berdsk Бердск Oblast' de Novosibirsk
Berezniki Березники Pruvincia de Perm'
Berezovskij Березовский Oblast' de Kemerovo
Berezovskij Березовский Oblast' de Sverdlovsk
Beslan Беслан Ussezia del Nord-Alania
Bežeck Бежецк Oblast' de Tver'
Bikin Бикин Pruvincia de Chabarovsk
Bilibino Билибино Pruvincia Autonuma de Čukotka
Birobidžan Биробиджан Oblast Autonum di Giüdee
Birsk Бирск Baškortostan
Birjuč Бирюч Oblast' de Belgorod
Birjusinsk Бирюсинск Oblast' de Irkutsk
Bijsk Бийск Pruvincia de Altai
Blagodarnyj Благодарный Pruvincia de Stavropol'
Blagoveščensk Благовещенск Oblast' de l'Amur
Blagoveščensk Благовещенск Baškortostan
Bobrov Бобров Oblast' de Voronež
Bodajbo Бодайбо Oblast' de Irkutsk
Bogdanovič Богданович Oblast' de Sverdlovsk
Bogorodick Богородицк Oblast' de Tula
Bogorodsk Богородск Oblast' de Nižnij Novgorod
Bogotol Боготол Pruvincia de Krasnojarsk
Bogučar Богучар Oblast' de Voronež
Boksitogorsk Бокситогорск Oblast' de Leningrad
Bolgar Болгар Tatarstan
Bolchov Болхов Oblast' de Orël
Bologoe Бологое Oblast' de Tver'
Bolochovo Болохово Oblast' de Tula
Bolotnoe Болотное Oblast' de Novosibirsk
Bol'šoj Kamen' Большой Камень Pruvincia del Litural
Bor Бор Obòast' de Nižnij Novgorod
Borisoglebsk Борисоглебск Oblast' de Voronež
Borodino Бородино Pruvincia de Krasnojarsk
Boroviči Боровичи Oblast' de Novgorod
Borovsk Боровск Oblast' de Kaluga
Borzja Борзя Oblast' de Čita
Bratsk Братск Oblast' de Irkutsk
Bronnicy Бронницы Oblast' de Musca
Brjansk Брянск Oblast' de Brjansk
Budënnovsk Будённовск Pruvincia de Stavropol'
Bugulma Бугульма Tatarstan
Buguruslan Бугуруслан Oblast' de Orenburg
Buinsk Буинск Tatarstan
Buturlinovka Бутурлиновка Oblast' de Voronež
Buj Буй Oblast' de Kostroma
Bujnaksk Буйнакск Daghestan
Buzuluk Бузулук Oblast' de Orenburg

C[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Chabarovsk Хабаровск Pruvincia de Chabarovsk
Chadyzhensk Хадыженск Pruvincia de Krasnodar
Chanty-Mansijsk Ханты-Мансийск Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Charabali Харабали Oblast' de Astrachan'
Charovsk Харовск Oblast' de Vologda
Chasavjurt Хасавюрт Daghestan
Chilok Хилок Oblast' de Čita
Chimki Химки Oblast' de Musca
Cholm Холм Oblast' de Novgorod
Cholmsk Холмск Oblast' de Sachalin
Chotkovo Хотьково Oblast' de Musca
Chvalynsk Хвалынск Oblast' de Saratov
Cimljansk Цимлянск Oblast' de Rostov
Civil'sk Цивильск Ciüvascia

Č[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Čadan Чадан Tuva
Čapaevsk Чапаевск Oblast' de Samara
Čaplygin Чаплыгин Oblast' de Lipeck
Čajkovskij Чайковский Pruvincia de Perm'
Čebarkul Чебаркуль Oblast' de Čeljabinsk
Čeboksary Чебоксары Ciüvascia
Čegem Чегем Cabardin-Balcaria
Čekalin Чекалин Oblast' de Tula
Čechov Чехов Oblast' de Musca
Čeljabinsk Челябинск Oblast' de Čeljabinsk
Čerdyn' Чердынь Pruvincia de Perm'
Čeremchovo Черемхово Oblast' de Irkutsk
Čerepanovo Черепаново Oblast' de Novosibirsk
Čerepovec Череповец Oblast' de Vologda
Čerkessk Черкесск Karačaj-Circassia
Čermoz Чермоз Pruvincia de Perm'
Černogolovka Черноголовка Pruvincia de Perm'
Černogorsk Черногорск Cacassia
Černuška Чернушка Pruvincia de Perm'
Černjachovsk Черняховск Oblast' de Kaliningrad
Čistopol Чистополь Tatarstan
Čita Чита Oblast' de Čita
Čkalovsk Чкаловск Oblast' de Nižnij Novgorod
Čudovo Чудово Oblast' de Novgorod
Čuchloma Чухлома Oblast' de Kostroma
Čulym Чулым Oblast' de Novosibirsk
Čusovoj Чусовой Pruvincia de Perm'

D[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Dagestanskie Ogni Дагестанские Огни Daghestan
Dalmatovo Далматово Oblast' de Kurgan
Dalnegorsk Дальнегорск Pruvincia del Litural
Dalnerečensk Дальнереченск Pruvincia del Litural
Danilov Данилов Oblast' de Jaroslavl'
Dankov Данков Oblast' de Lipeck
Davlekanovo Давлеканово Baškortostan
Dedovsk Дедовск Oblast' de Musca
Degtjarsk Дегтярск Oblast' de Sverdlovsk
Demidov Демидов Oblast' de Smolensk
Derbent Дербент Daghestan
Desnogorsk Десногорск Oblast' de Smolensk
Digora Дигора Ussezia del Nord-Alania
Dimitrovgrad Димитровград Oblast' de Ul'janovsk
Divnogorsk Дивногорск Pruvincia de Krasnojarsk
Dmitriev-Lgovskij Дмитриев-Льговский Oblast' de Kursk
Dmitrov Дмитров Oblast' de Musca
Dmitrovsk Дмитровск Oblast' de Orël
Dno Дно Oblast' de Pskov
Dobrjanka Добрянка Pruvincia de Perm'
Dolgoprudnyj Долгопрудный Oblast' de Musca
Dolinsk Долинск Oblast' de Sachalin
Domodedovo Домодедово Oblast' de Musca
Doneck Донецк Oblast' de Rostov
Donskoj Донской Oblast' de Tula
Dorogobuž Дорогобуж Oblast' de Smolensk
Drezna Дрезна Oblast' de Musca
Dubna Дубна Oblast' de Musca
Dubovka Дубовка Oblast' de Volgograd
Dudinka Дудинка Pruvincia de Krasnojarsk
Duchovščina Духовщина Oblast' de Smolensk
Djatkovo Дятьково Oblast' de Brjansk
Djurtjuli Дюртюли Baškortostan
Dzeržinsk Дзержинск Oblast' de Nižnij Novgorod
Dzeržinskij Дзержинский Oblast' de Musca

E[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Efremov Ефремов Oblast' de Tula
Egor'evsk Егорьевск Oblast' de Musca
Ekaterinburg Екатеринбург Oblast' de Sverdlovsk
Elabuga Елабуга Tatarstan
Elec Елец Oblast' de Lipeck
Elizovo Елизово Oblast' de la Kamčatka
Eln'ja Ельня Oblast' de Smolensk
Emanželinsk Еманжелинск Oblast' de Čeljabinsk
Emva Емва Repüblica di Komi
Enisejsk Енисейск Pruvincia de Krasnojarsk
Eršov Ершов Oblast' de Saratov
Essentuki Ессентуки Pruvincia de Stavropol'
Ejsk Ейск Pruvincia de Krasnodar

È[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Èlektrogorsk Электрогорск Oblast' de Musca
Èlektrostal' Электросталь Oblast' de Musca
Èlektrougli Электроугли Oblast' de Musca
Èlista Элиста Calmüchia
Engels Энгельс Oblast' de Saratov
Èrtil Эртиль Oblast' de Voronež

F[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Fatež Фатеж Oblast' de Kursk
Fokino Фокино Oblast' de Brjansk
Fokino Фокино Pruvincia del Litural
Frolovo Фролово Oblast' de Volgograd
Frjazino Фрязино Oblast' de Musca
Furmanov Фурманов Oblast' de Ivanovo

G[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Gadžievo Гаджиево Oblast' de Murmansk
Gagarin Гагарин Oblast' de Smolensk
Galič Галич Oblast' de Kostroma
Gatčina Гатчина Oblast' de Leningrad
Gavrilov Posad Гаврилов Посад Oblast' de Ivanovo
Gavrilov-Jam Гаврилов-Ям Oblast' de Jaroslavl'
Gaj Гай Oblast' de Orenburg
Gdov Гдов Oblast' de Pskov
Gelendžik Геленджик Pruvincia de Krasnodar
Georgievsk Георгиевск Pruvincia de Stavropol'
Glazov Глазов Üdmürzia
Golicyno Голицыно Oblast' de Musca
Gorbatov Горбатов Oblast' de Nižnij Novgorod
Gorno-Altajsk Горно-Алтайск Altai Republic
Gornozavodsk Горнозаводск Pruvincia de Perm'
Gornjak Горняк Pruvincia di Altai
Gorodec Городец Oblast' de Nižznij Novgorod
Gorodišče Городище Oblast' de Penza
Gorodovikovsk Городовиковск Calmüchia
Gorochovec Гороховец Oblast' de Vladimir
Gorjačij Ključ Горячий Ключ Pruvincia de Krasnodar
Grajvoron Грайворон Oblast' de Belgorod
Gremjačinsk Гремячинск Pruvincia de Perm'
Groznyj Грозный Cecenia
Grjazi Грязи Oblast' de Lipeck
Grjazovec Грязовец Oblast' de Vologda
Gubacha Губаха Pruvincia de Perm'
Gubkin Губкин Oblast' de Belgorod
Gubkinskij Губкинский Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Gudermes Гудермес Cecenia
Gukovo Гуково Oblast' de Rostov
Gulkeviči Гулькевичи Pruvincia de Krasnodar
Gur'evsk Гурьевск Oblast' de Kaliningrad
Gur'evsk Гурьевск Oblast' de Kemerovo
Gusev Гусев Oblast' de Kaliningrad
Gusinoozersk Гусиноозерск Büriazia
Gus'-Chrustal'nyj Гусь-Хрустальный Oblast' de Vladimir
Gvardejsk Гвардейск Oblast' de Kaliningrad

I[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Igarka Игарка Pruvincia de Krasnojarsk
Ilanskij Иланский Pruvincia de Krasnojarsk
Insar Инсар Murdovia
Inta Инта Repüblica di Komi
Inza Инза Oblast' de Ul'janovsk
Ipatovo Ипатово Pruvincia de Stavropol'
Irbit Ирбит Oblast' de Sverdlovsk
Irkutsk Иркутск Oblast' de Irkutsk
Išim Ишим Oblast' de Tjumen'
Išimbaj Ишимбай Baškortostan
Isilkul' Исилькуль Oblast' de Omsk
Iskitim Искитим Oblast' de Novosibirsk
Istra Истра Oblast' de Musca
Ivangorod Ивангород Oblast' de Leningrad
Ivanovo Иваново Oblast' de Ivanovo
Ivanteevka Ивантеевка Oblast' de Musca
Ivdel Ивдель Oblast' de Sverdlovsk
Izberbaš Избербаш Daghestan
Iževsk Ижевск Üdmürzia
Izobil'nyj Изобильный Pruvincia de Stavropol'

J[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Jadrin Ядрин Ciüvascia
Jachroma Яхрома Oblast' de Musca
Jakutsk Якутск Repüblica de Sacha
Jalutorovsk Ялуторовск Oblast' de Tjumen'
Janaul Янаул Baškortostan
Jaransk Яранск Oblast' de Kirov
Jaroslavl' Ярославль Oblast' de Jaroslavl'
Jarovoe Яровое Pruvincia di Altai
Jarcevo Ярцево Oblast' de Smolensk
Jasnogorsk Ясногорск Oblast' de Tula
Jasnyj Ясный Oblast' de Orenburg
Joškar-Ola Йошкар-Ола Mari El
Jubilejnyj Юбилейный Oblast' de Musca
Jugorsk Югорск Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Juchnov Юхнов Oblast' de Kaluga
Jurga Юрга Oblast' de Kemerovo
Jur'evec Юрьевец Oblast' de Ivanovo
Jurev-Polskij Юрьев-Польский Oblast' de Vladimir
Jurjuzan' Юрюзань Oblast' de Čeljabinsk
Juža Южа Oblast' de Ivanovo
Južno-Sachalinsk Южно-Сахалинск Oblast' de Sachalin
Južno-Suchokumsk Южно-Сухокумск Daghestan
Južnoural'sk Южноуральск Oblast' de Čeljabinsk

K[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Kačkanar Качканар Oblast' de Sverdlovsk
Kadnikov Кадников Oblast' de Vologda
Kalač Калач Oblast' de Voronež
Kalačinsk Калачинск Oblast' de Omsk
Kalač-na-Donu Калач-на-Дону Oblast' de Volgograd
Kaliningrad Калининград Oblast' de Kaliningrad
Kalininsk Калининск Oblast' de Saratov
Kaltan Калтан Oblast' de Kemerovo
Kaluga Калуга Oblast' de Kaluga
Kaljazin Калязин Oblast' de Tver'
Kambarka Камбарка Üdmürzia
Kamenka Каменка Oblast' de Penza
Kamen-na-Obi Камень-на-Оби Pruvincia de Altai
Kamennogorsk Каменногорск Oblast' de Leningrad
Kamensk-Šachtinskij Каменск-Шахтинский Oblast' de Rostov
Kamensk-Ural'skij Каменск-Уральский Oblast' de Sverdlovsk
Kameškovo Камешково Oblast' de Vladimir
Kamyšin Камышин Oblast' de Volgograd
Kamyšlov Камышлов Oblast' de Sverdlovsk
Kamyzjak Камызяк Oblast' de Astrachan
Kanaš Канаш Ciüvascia
Kandalakša Кандалакша Oblast' de Murmansk
Kansk Канск Pruvincia de Krasnojarsk
Karabanovo Карабаново Oblast' de Vladimir
Karabaš Карабаш Oblast' de Čeljabinsk
Karabulak Карабулак Ingüscezia
Karačaevsk Карачаевск Carachay-Circassia
Karačev Карачев Oblast' de Brjansk
Karasuk Карасук Oblast' de Novosibirsk
Kargat Каргат Novosibirsk Oblast' de Novosibirsk
Kargopol' Каргополь Oblast' de Arcangiul
Karpinsk Карпинск Oblast' de Sverdlovsk
Kartaly Карталы Oblast' de Čeljabinsk
Kašin Кашин Oblast' de Tver'
Kašira Кашира Oblast' de Musca
Kasimov Касимов Oblast' de Rjazan'
Kasli Касли Oblast' de Čeljabinsk
Kaspijsk Каспийск Daghestan
Katav-Ivanovsk Катав-Ивановск Oblast' de Čeljabinsk
Katajsk Катайск Oblast' de Kurgan
Kazan' Казань Tatarstan
Kedrovyj Кедровый Tomsk Oblast' de Tomsk
Kem' Кемь Repüblica de Carelia
Kemerovo Кемерово Oblast' de Kemerovo
Kimovsk Кимовск Oblast' de Tula
Kimry Кимры Oblast' de Tver'
Kinel' Кинель Oblast' de Samara
Kinešma Кинешма Oblast' de Ivanovo
Kingisepp Кингисепп Oblast' de Leningrad
Kirensk Киренск Oblast' de Irkutsk
Kireevsk Киреевск Oblast' de Tula
Kirillov Кириллов Oblast' de Vologda
Kiriši Кириши Oblast' de Leningrad
Kirov (Kaluga) Киров Oblast' de Kaluga
Kirov Киров Oblast' de Kirov
Kirovgrad Кировград Oblast' de Sverdlovsk
Kirovo-Čepeck Кирово-Чепецк Oblast' de Kirov
Kirovsk Кировск Oblast' de Leningrad
Kirovsk Кировск Oblast' de Murmansk
Kirs Кирс Oblast' de Kirov
Kirsanov Кирсанов Oblast' de Tambov
Kiržač Киржач Oblast' de Vladimir
Kiselevsk Киселевск Oblast' de Kemerovo
Kislovodsk Кисловодск Pruvincia de Stavropol'
Kizel Кизел Pruvincia de Perm'
Kiziljurt Кизилюрт Daghestan
Kizljar Кизляр Daghestan
Klimovsk Климовск Oblast' de Musca
Klin Клин Oblast' de Musca
Klincy Клинцы Oblast' de Brjansk
Knjaginino Княгинино Oblast' de Nižnij Novgorod
Kodinsk Кодинск Pruvincia de Krasnojarsk
Kogalym Когалым Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Kochma Кохма Oblast' de Ivanovo
Kola Кола Oblast' de Murmansk
Kolčugino Кольчугино Oblast' de Vladimir
Kologriv Кологрив Oblast' de Kostroma
Kolomna Коломна Oblast' de Musca
Kolpaševo Колпашево Oblast' de Tomsk
Kolpino Колпино San Pederburgh
Kommunar Коммунар Oblast' de Leningrad
Komsomolsk Комсомольск Oblast' de Ivanovo
Komsomolsk-na-Amure Комсомольск-на-Амуре Pruvincia de Chabarovsk
Konakovo Конаково Oblast' de Tver'
Kondopoga Кондопога Repüblica de Carelia
Kondrovo Кондрово Oblast' de Kaluga
Konstantinovsk Константиновск Oblast' de Rostov
Kopejsk Копейск Oblast' de Čeljabinsk
Korablino Кораблино Oblast' de Rjazan'
Korenovsk Кореновск Pruvincia de Krasnodar
Korkino Коркино Oblast' de Čeljabinsk
Koroča Короча Oblast' de Belgorod
Korolëv Королёв Oblast' de Musca
Korsakov Корсаков Oblast' de Sachalin
Korjažma Коряжма Oblast' de Arcangiul
Kosterëvo Костерёво Oblast' de Vladimir
Kostomukša Костомукша Repüblica de Carelia
Kostroma Кострома Oblast' de Kostroma
Kotelnič Котельнич Oblast' de Kirov
Kotelniki Котельники Oblast' de Musca
Kotelnikovo Котельниково Oblast' de Volgograd
Kotlas Котлас Oblast' de Arcangiul
Kotovo Котово Oblast' de Volgograd
Kotovsk Котовск Oblast' de Tambov
Kovdor Ковдор Oblast' de Murmansk
Kovrov Ковров Oblast' de Vladimir
Kovylkino Ковылкино Murdovia
Kozelsk Козельск Oblast' de Kaluga
Kozlovka Козловка Ciüvascia
Kozmodemjansk Козьмодемьянск Mari El
Krasavino Красавино Oblast' de Vologda
Krasnoarmejsk Красноармейск Oblast' de Musca
Krasnoarmejsk Красноармейск Oblast' de Saratov
Krasnodar Краснодар Pruvincia de Krasnodar
Krasnogorsk Красногорск Oblast' de Musca
Krasnokamensk Краснокаменск Oblast' de Čita
Krasnokamsk Краснокамск Pruvincia de Perm'
Krasnoslobodsk Краснослободск Oblast' de Volgograd
Krasnoslobodsk Краснослободск Murdovia
Krasnotur'insk Краснотурьинск Oblast' de Sverdlovsk
Krasnoufimsk Красноуфимск Oblast' de Sverdlovsk
Krasnouralsk Красноуральск Oblast' de Sverdlovsk
Krasnovišersk Красновишерск Pruvincia de Perm'
Krasnojarsk Красноярск Pruvincia de Krasnojarsk
Krasnoe Selo Красное Село San Pederburgh
Krasnozavodsk Краснозаводск Oblast' de Musca
Krasnoznamensk Краснознаменск Oblast' de Musca
Krasnoznamënsk Краснознамёнск Oblast' de Kaliningrad
Krasnyj Cholm Красный Холм Oblast' de Tver'
Krasnyj Kut Красный Кут Oblast' de Saratov
Krasnyj Sulin Красный Сулин Oblast' de Rostov
Kronstadt Кронштадт San Pederburgh
Kropotkin Кропоткин Pruvincia de Krasnodar
Krymsk Крымск Pruvincia de Krasnodar
Kstovo Кстово Oblast' de Nižznij Novgorod
Kubinka Кубинка Oblast' de Musca
Kudymkar Кудымкар Pruvincia de Perm'
Kulebaki Кулебаки Oblast' de Nižnij Novgorod
Kumertau Кумертау Baškortostan
Kungur Кунгур Pruvincia de Perm'
Kupino Купино Oblast' de Novosibirsk
Kurčatov Курчатов Oblast' de Kursk
Kurgan Курган Oblast' de Kurgan
Kurganinsk Курганинск Pruvincia de Krasnodar
Kuril'sk Курильск Oblast' de Sachalin
Kurlovo Курлово Oblast' de Sachalin
Kurovskoe Куровское Oblast' de Musca
Kursk Курск Oblast' de Kursk
Kurtamyš Куртамыш Oblast' de Kurgan
Kusa Куса Oblast' de Čeljabinsk
Kušva Кушва Oblast' de Sverdlovsk
Kuvandyk Кувандык Oblast' de Orenburg
Kuvšinovo Кувшиново Oblast' de Tver'
Kujbyšev Куйбышев Oblast' de Novosibirsk
Kuzneck Кузнецк Oblast' de Penza
Kjachta Кяхта Büriazia
Kyštym Кыштым Oblast' de Čeljabinsk
Kyzyl Кызыл Tuva

L[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Labinsk Лабинск Pruvincia de Krasnodar
Labytnangi Лабытнанги Pruvincia Autonuma Jamalo-Nenec
Laduškin Ладушкин Oblast' de Kaliningrad
Lagan Лагань Calmüchia
Laiševo Лаишево Tatarstan
Lachdenpoch'ja Лахденпохья Carelia
Lakinsk Лакинск Oblast' de Vladimir
Langepas Лангепас Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Lebedjan' Лебедянь Oblast' de Lipeck
Leninogorsk Лениногорск Tatarstan
Leninsk Ленинск Oblast' de Volgograd
Leninsk-Kuzneckij Ленинск-Кузнецкий Oblast' Kemerovo
Lensk Ленск Repüblica de Sacha
Lermontov Лермонтов Pruvincia de Stavropol'
Lesnoj Лесной Oblast' de Sverdlovsk
Lesosibirsk Лесосибирск Pruvincia de Krasnojarsk
Lesozavodsk Лесозаводск Pruvincia del Litural
Lgov Льгов Oblast' de Kursk
Lichoslavl Лихославль Oblast' de Tver'
Likino-Dulëvo Ликино-Дулёво Oblast' de Musca
Lipeck Липецк Oblast' de Lipeck
Lipki Липки Oblast' de Tula
Liski Лиски Oblast' de Voronež
Livny Ливны Oblast' de Orël
Lobnja Лобня Oblast' de Musca
Lodejnoe Pole Лодейное Поле Oblast' de Leningrad
Lomonosov Ломоносов San Pederburgh
Losino-Petrovskij Лосино-Петровский Oblast' de Musca
Luga Луга Oblast' de Leningrad
Luchovicy Луховицы Oblast' de Musca
Lukojanov Лукоянов Oblast' de Nižnij Novgorod
Luza Луза Oblast' de Kirov
Ljantor Лянтор Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Lyskovo Лысково Oblast' de Nižnij Novgorod
Lys'va Лысьва Pruvincia de Perm'
Lytkarino Лыткарино Oblast' de Musca
Ljuban' Любань Oblast' de Leningrad
Ljubercy Люберцы Oblast' de Musca
Ljubim Любим Oblast' de Jaroslavl'
Ljudinovo Людиново Oblast' de Kaluga

M[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Magadan Магадан Oblast' de Magadan
Magas Магас Ingüscezia
Magnitogorsk Магнитогорск Oblast de Čeljabinsk
Makarov Макаров Oblast' de Sachalin
Makar'ev Макарьев Oblast' de Kostroma
Machačkala Махачкала Daghestan
Makušino Макушино Oblast' de Kurgan
Malaja Višera Малая Вишера Oblast' de Novgorod
Malgobek Малгобек Ingüscezia
Malmyž Малмыж Oblast' de Kirov
Maloarchangel'sk Малоархангельск Oblast' de Orël
Malojaroslavec Малоярославец Oblast' de Kaluga
Mamadyš Мамадыш Tatarstan
Mamonovo Мамоново Oblast' de Kaliningrad
Manturovo Мантурово Oblast' de Kostroma
Mariinsk Мариинск Oblast' de Kemerovo
Mariinskij Posad Мариинский Посад Ciüvascia
Marks Маркс Oblast' de Saratov
Majkop Майкоп Adighezia
Majskij Майский Cabardin-Balcaria
Mednogorsk Медногорск Oblast' Orenburg
Medvež'egorsk Медвежьегорск Carelia
Medyn' Медынь Oblast' de Kaluga
Megion Мегион Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Melenki Меленки Oblast' de Vladimir
Meleuz Мелеуз Baškortostan
Mendeleevsk Менделеевск Tatarstan
Menzelinsk Мензелинск Tatarstan
Meščovsk Мещовск Oblast' de Kaluga
Mezen' Мезень Oblast' de Arcangiul
Meždurečensk Междуреченск Oblast' de Kemerov
Mežgor'e Межгорье Baškortostan
Mglin Мглин Oblast' de Brjansk
Miass Миасс Oblast' de Čeljabinsk
Mičurinsk Мичуринск Oblast' de Tambov
Michajlov Михайлов Oblast' de Rjazan'
Michajlovka Михайловка Oblast' de Volgograd
Michajlovsk Михайловск Oblast' de Sverdlovsk
Michajlovsk Михайловск Pruvincia de Stavropol'
Mikun' Микунь Repüblica di Komi
Millerovo Миллерово Oblast' de Rostov
Mineral'nye Vody Минеральные Воды Pruvincia de Stavropol'
Minusinsk Минусинск Pruvincia de Krasnojarsk
Min'jar Миньяр Oblast' de Čeljabinsk
Mirnij Мирный Oblast' de Arcangiul
Mirnij Мирный Repüblica de Sacha
Mogoča Могоча Oblast' de Čita
Mončegorsk Мончегорск Oblast' de Murmansk
Morozovsk Морозовск Oblast' de Rostov
Moršansk Моршанск Oblast' de Tambov
Mosal'sk Мосальск Oblast' de Kaluga
Moskovskij Московский Oblast' de Musca
Mozdok Моздок Ussezia del Nord-Alania
Možajsk Можайск Oblast' de Musca
Možga Можга Üdmürzia
Mcensk Мценск Oblast' de Orël
Muraši Мураши Oblast' de Kirov
Muravlenko Муравленко Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Murmansk Мурманск Oblast' de Murmansk
Murom Муром Oblast' de Vladimir
Musca Москва Musca
Myškin Мышкин Oblast' de Jaroslavl'
Myski Мыски Oblast' de Kemerovo
Mytišči Мытищи Oblast' de Musca

N[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Naberežnye Čelny Набережные Челны Tatarstan
Nadym Надым Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Nachodka Находка Pruvincia de Litural
Nalčik Нальчик Cabardin-Balcaria
Narimanov Нариманов Oblast' de Astrachan'
Naro-Fominsk Наро-Фоминск Oblast' de Musca
Nartkala Нарткала Cabardino-Balcaria
Narjan-Mar Нарьян-Мар Pruvincia de Nenec
Navašino Навашино Oblast' de Nižnij Novgorod
Navoloki Наволоки Oblast' de Ivanovo
Nazarovo Назарово Pruvincia de Krasnojarsk
Nazran Назрань Ingüscezia
Nazyvaevsk Называевск Oblast' de Omsk
Neftegorsk Нефтегорск Oblast' de Samara
Neftekamsk Нефтекамск Baškortostan
Neftekumsk Нефтекумск Pruvincia de Stavropol'
Neftejugansk Нефтеюганск Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Nelidovo Нелидово Oblast' de Tver'
Neman Неман Oblast' de Kaliningrad
Nerčinsk Нерчинск Oblast' de Čita
Nerechta Нерехта Oblast' de Kostroma
Nerjungri Нерюнгри Repüblica de Sacha
Nesterov Нестеров Oblast' de Kaliningrad
Nevel' Невель Oblast' de Pskov
Nevel'sk Невельск Oblast' de Sachalin
Nevinnomyssk Невинномысск Pruvincia de Stavropol'
Nevjansk Невьянск Oblast' de Sverdlovsk
Neja Нея Oblast' de Kostroma
Nikolaevsk Николаевск Oblast' de Volgograd
Nikolaevsk-na-Amure Николаевск-на-Амуре Pruvincia de Chabarovsk
Nikol'sk Никольск Oblast' de Vologda
Nikol'sk Никольск Oblast' de Penza
Nikol'skoe Никольское Oblast' de Leningrad
Nižnekamsk Нижнекамск Tatarstan
Nižneudinsk Нижнеудинск Oblast' de Irkutsk
Nižnevartovsk Нижневартовск Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Nižnie Sergi Нижние Серги Oblast' de Sverdlovsk
Nižnij Lomov Нижний Ломов Oblast' de Penza
Nižnij Novgorod Нижний Новгород Oblast' de Nižnij Novgorod
Nižnij Tagil Нижний Тагил Oblast' de Sverdlovsk
Nižnjaja Salda Нижняя Салда Oblast' de Sverdlovsk
Nižnjaja Tura Нижняя Тура Oblast' de Sverdlovsk
Noginsk Ногинск Oblast' de Musca
Nolinsk Нолинск Oblast' de Kirov
Norilsk Норильск Pruvincia de Krasnojarsk
Novaja Ladoga Новая Ладога Oblast' de Leningrad
Novaja Ljalja Новая Ляля Oblast' de Sverdlovsk
Novoaleksandrovsk Новоалександровск Pruvincia de Stavropol'
Novoaltajsk Новоалтайск Pruvincia de Altai
Novoanninskij Новоаннинский Oblast' de Volgograd
Novočeboksarsk Новочебоксарск Ciüvascia
Novočerkassk Новочеркасск Oblast' de Rostov
Novodvinsk Новодвинск Oblast' de Arcangiul
Novochopërsk Новохопёрск Oblast' de Voronež
Novokubansk Новокубанск Pruvincia de Krasnodar
Novokujbyševsk Новокуйбышевск Oblast' de Samara
Novokuzneck Новокузнецк Oblast' de Kemerovo
Novomičurinsk Новомичуринск Oblast' de Rjazan'
Novomoskovsk Новомосковск Oblast' de Tula
Novopavlovsk Новопавловск Pruvincia de Stavropol'
Novorossijsk Новороссийск Pruvincia de Krasnodar
Novoržev Новоржев Oblast' de Pskov
Novošachtinsk Новошахтинск Oblast' de Rostov
Novosibirsk Новосибирск Oblast' de Novosibirsk
Novosil Новосиль Oblast' de Orël
Novosokol'niki Новосокольники Oblast' de Pskov
Novotroick Новотроицк Oblast' de Orenburg
Novoul'janovsk Новоульяновск Oblast' de Ul'janovsk
Novoural'sk Новоуральск Oblast' de Sverdlovsk
Novouzensk Новоузенск Oblast' de Saratov
Novovoronež Нововоронеж Oblast' de Voronež
Novozybkov Новозыбков Oblast' de Brjansk
Novyj Oskol Новый Оскол Oblast' de Belgorod
Novyj Urengoj Новый Уренгой Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Nojabrsk Ноябрьск Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Nurlat Нурлат Tatarstan
Njagan' Нягань Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Njandoma Няндома Oblast' de Arcangiul
Njazepetrovsk Нязепетровск Oblast' de Čeljabinsk
Nytva Нытва Pruvincia de Perm'
Njurba Нюрба Repüblica de Sacha

O[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Ob' Обь Oblast' de Novosibirsk
Obluč'e Облучье Oblast' Autonum di Giüdee
Obninsk Обнинск Oblast' de Kaluga
Obojan Обоянь Oblast' de Kursk
Očër Очёр Pruvincia dePerm'
Odincovo Одинцово Oblast' de Musca
Ocha Оха Oblast' de Sachalin
Ochansk Оханск Pruvincia de Perm'
Oktjabr'sk Октябрьск Oblast' de Samara
Oktjabr'skij Октябрьский Baškortostan
Okulovka Окуловка Oblast' de Novgorod
Olenegorsk Оленегорск Oblast' de Murmansk
Olonec Олонец Carelia
Olëkminsk Олёкминск Repüblica de Sacha
Omsk Омск Oblast' de Omsk
Omutninsk Омутнинск Oblast' de Kirov
Onega Онега Oblast' de Arcangiul
Opočka Опочка Oblast' de Pskov
Orechovo-Zuevo Орехово-Зуево Oblast' de Musca
Orël Орёл Oblast' de Orël
Orenburg Оренбург Oblast' de Orenburg
Orlov Орлов Oblast' de Kirov
Orsk Орск Oblast' de Orenburg
Osa Оса Pruvincia de Perm'
Osinniki Осинники Oblast' de Kemerovo
Ostaškov Осташков Oblast' de Tver'
Ostrogožsk Острогожск Oblast' de Voronež
Ostrov Остров Oblast' de Pskov
Ostrovnoj Островной Oblast' de Murmansk
Otradnoe Отрадное Oblast' de Leningrad
Otradnyj Отрадный Oblast' de Samara
Ozërsk Озёрск Oblast' de Kaliningrad
Ozërsk Озёрск Oblast' de Čeljabinsk
Ožerel'e Ожерелье Oblast' de Musca
Ozëry Озёры Oblast' de Musca

P[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Pallasovka Палласовка Oblast' de Volgograd
Partizansk Партизанск Pruvincia del Litural
Pavlovo Павлово Oblast' de Nižnij Novgorod
Pavlovsk Павловск Oblast' de Voronež
Pavlovsk Павловск San Pederburgh
Pavlovskij Posad Павловский Посад Oblast' de Musca
Pečora Печора Repüblica di Komi
Pečory Печоры Oblast' de Pskov
Penza Пенза Oblast' de Penza
Pereslavl'-Zalesskij Переславль-Залесский Oblast' de Jaroslavl'
Peresvet Пересвет Oblast' de Musca
Perevoz Перевоз Oblast' de Nižnij Novogorod
Perm' Пермь Pruvincia de Perm'
Pervomajsk Первомайск Oblast' de Nižnij Novgorod
Pervoural'sk Первоуральск Oblast' de Sverdlovsk
Pestovo Пестово Oblast' de Novgorod
Peterhof Петергоф San Pederburgh
Petropavlovsk-Kamčatskij Петропавловск-Камчатский Oblast' de Kamčatka
Petrov Val Петров Вал Oblast' de Volgograd
Petrovsk Петровск Oblast' de Saratov
Petrovsk-Zabajkal'skij Петровск-Забайкальский Oblast' de Čita
Petrozavodsk Петрозаводск Carelia
Petuchovo Петухово Oblast' de Kurgan
Petuški Петушки Oblast' de Vladimir
Pevek Певек Pruvincia Autonuma de la Čukotka
Pikalëvo Пикалёво Oblast' de Leningrad
Pionerskij Пионерский Oblast' de Kalingrad
Pitkjaranta Питкяранта Carelia
Plast Пласт Oblast' de Čeljabinsk
Plavsk Плавск Oblast' de Tula
Plës Плёс Oblast' de Ivanovo
Počep Почеп Oblast' de Brjansk
Počinok Починок Oblast' de Smolensk
Podol'sk Подольск Oblast' de Musca
Podporož'e Подпорожье Oblast' de Leningrad
Pokači Покачи Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Pochvistnevo Похвистнево Oblast' de Samara
Pokrov Покров Oblast' de Vladimir
Pokrovsk Покровск Repüblica de Sacha
Polessk Полесск Oblast' de Kaliningrad
Polevskoj Полевской Oblast' de Sverdlovsk
Poljarnyj Полярный Oblast' de Murmansk
Poljarny'e Zori Полярные Зори Oblast' de Murmansk
Polysaevo Полысаево Oblast' de Kemerovo
Porchov Порхов Oblast' de Pskov
Poronajsk Поронайск Oblast' de Sachalin
Pošekhon'e Пошехонье Oblast' de Jaroslavl'
Povorino Поворино Oblast' de Voronež
Pravdinsk Правдинск Oblast' de Kaliningrad
Primorsk Приморск Oblast' de Leningrad
Primorsko-Akhtarsk Приморско-Ахтарск Pruvincia de Krasnodar
Priozersk Приозерск Oblast' de Leningrad
Privolžsk Приволжск Oblast' de Ivanovo
Prochladnyj Прохладный Cabardin-Balcaria
Prokop'evsk Прокопьевск Oblast' de Kemerovo
Proletarsk Пролетарск Oblast' de Rostov
Protvino Протвино Oblast' de Musca
Pskov Псков Oblast' de Pskov
Pučež Пучеж Oblast' de Ivanovo
Pudož Пудож Carelia
Pugačëv Пугачëв Oblast' de Saratov
Puščino Пущино Oblast' de Musca
Puškin Пушкин San Pederurg
Puškino Пушкино Oblast' de Musca
Pustoška Пустошка Oblast' de Pskov
Pjatigorsk Пятигорск Pruvincia de Stavropol'
Pytalovo Пыталово Oblast' de Pskov
Pyt'-Jach Пыть-Ях Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi

R[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Radužnyj Радужный Oblast' de Vladimir
Radužnyj Радужный Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Ramenskoe Раменское Oblast' de Musca
Rasskazovo Рассказово Oblast' de Tambov
Rajčichinsk Райчихинск Oblast' de l'Amur
Reutov Реутов Oblast' de Musca
Revda Ревда Oblast' de Sverdlovsk
Rež Реж Oblast' de Sverdlovsk
Rodniki Родники Oblast' de Ivanovo
Rošal Рошаль Oblast' de Musca
Roslavl' Рославль Oblast' de Smolensk
Rossoš' Россошь Oblast' de Voronež
Rostov Ростов Oblast' de Jaroslavl'
Rostov in sül Don Ростов-на-Дону Oblast' de Rostov
Rtiščevo Ртищево Oblast' de Saratov
Rubcovsk Рубцовск Pruvincia di Altai
Rudnja Рудня Oblast' de Smolensk
Ruza Руза Oblast' de Musca
Ruzaevka Рузаевка Murdovia
Rjazan' Рязань Oblast' de Rjazan'
Rjažsk Ряжск Oblast' de Rjazan'
Rybinsk Рыбинск Oblast' de Jaroslavl'
Rybnoe Рыбное Oblast' de Rjazan'
Ryl'sk Рыльск Oblast' de Kursk
Ržev Ржев Oblast' de Tver'

S[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Safonovo Сафоново Oblast' de Smolensk
San Pederburgh Санкт-Петербург San Pederburgh
Salair Салаир Oblast' de Kemerovo
Salavat Салават Baškortostan
Salechard Салехард Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Salsk Сальск Oblast' de Rostov
Samara Самара Oblast' de Samara
Saransk Саранск Murdovia
Sarapul Сарапул Üdmürzia
Saratov Саратов Oblast' de Saratov
Sarov Саров Oblast' de Nižnij Novgorod
Sasovo Сасово Oblast' de Rjazan'
Satka Сатка Oblast' de Čeljabinsk
Sajanogorsk Саяногорск Cacassia
Sajansk Саянск Oblast' de Irkutsk
Sebež Себеж Oblast' de Pskov
Segeža Сегежа Carelia
Sel'co Сельцо Oblast' de Brjansk
Semikarakorsk Семикаракорск Oblast' de Rostov
Semiluki Семилуки Oblast' de Voronež
Semënov Семёнов Oblast' de Nižznij Novgorod
Sengilej Сенгилей Oblast' de Ul'janovsk
Serafimovič Серафимович Oblast' de Volgograd
Serdobsk Сердобск Oblast' de Penza
Sergač Сергач Oblast' de Nižnij Novgorod
Sergiev Posad Сергиев Посад Oblast' de Musca
Serov Серов Oblast' de Sverdlovsk
Serpuchov Серпухов Oblast' de Musca
Sertolovo Сертолово Oblast' de Leningrad
Sestroreck Сестрорецк San Pederburgh
Severobajkal'sk Северобайкальск Büriazia
Severodvinsk Северодвинск Oblast' de Arcangiul
Severo-Kuril'sk Северо-Курильск Oblast' de Sachalin
Severomorsk Североморск Oblast' de Murmansk
Severoural'sk Североуральск Oblast' de Sverdlovsk
Seversk Северск Oblast' de Tomsk
Sevsk Севск Oblast' de Brjansk
Sibaj Сибай Baškortostan
Sim Сим Oblast' de Čeljabinsk
Skopin Скопин Oblast' de Rjazan'
Skovorodino Сковородино Oblast' de l'Amur
Slancy Сланцы Oblast' de Leningrad
Slavgorod Славгород Pruvincia di Altai
Slavsk Славск Oblast' de Kaliningrad
Slavjansk-na-Kubani Славянск-на-Кубани Pruvincia de Krasnodar
Slobodskoj Слободской Oblast' de Kirov
Sljudjanka Слюдянка Oblast' de Irkutsk
Smolensk Смоленск Oblast' de Smolensk
Snežinsk Снежинск Oblast' de Čeljabinsk
Snežnogorsk Снежногорск Oblast' de Murmansk
Sobinka Собинка Oblast' de Vladimir
Soči Сочи Pruvincia de Krasnodar
Sokol Сокол Oblast' de Vologda
Sokolniki Сокольники Oblast' de Tula
Soligalič Солигалич Oblast' de Kostroma
Solikamsk Соликамск Pruvincia de Perm'
Sol'-Ileck Соль-Илецк Oblast' de Orenburg
Solnečnogorsk Солнечногорск Oblast' de Musca
Solcy Сольцы Oblast' de Novgorod
Solvyčegodsk Сольвычегодск Oblast' de Arcangiul
Soročinsk Сорочинск Oblast' de Orenburg
Sorsk Сорск Cacassia
Sortavala Сортавала Carelia
Sosenskij Сосенский Oblast' de Kaluga
Sosnogorsk Сосногорск Repüblica di Komi
Sosnovka Сосновка Oblast' de Kirov
Sosnovoborsk Сосновоборск Pruvincia de Krasnojarsk
Sosnovyj Bor Сосновый Бор Oblast' de Leningrad
Sovetsk Советск Oblast' de Kaliningrad
Sovetsk Советск Oblast' de Kirov
Sovetsk Советск Oblast' de Tula
Sovetskaja Gavan' Советская Гавань Pruvincia de Chabarovsk
Sovetskij Советский Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Spas-Demensk Спас-Деменск Oblast' de Kaluga
Spas-Klepiki Спас-Клепики Oblast' de Rjazan'
Spassk Спасск Oblast' de Penza
Spassk-Dalnij Спасск-Дальний Pruvincia del Litural
Spassk-Rjazanskij Спасск-Рязанский Oblast' de Rjazan'
Srednekolymsk Среднеколымск Repüblica de Sacha
Sredneural'sk Среднеуральск Oblast' de Sverdlovsk
Sretensk Сретенск Oblast' de Čita
Staraja Kupavna Старая Купавна Oblast' de Musca
Staraja Russa Старая Русса Oblast' de Novgorod
Starica Старица Oblast' de Tver'
Starodub Стародуб Oblast' de Brjansk
Staryj Oskol Старый Оскол Oblast' de Belgorod
Stavropol' Ставрополь Pruvincia de Stavropol'
Sterlitamak Стерлитамак Baškortostan
Streževoj Стрежевой Oblast' de Tomsk
Stroitel' Строитель Oblast' de Belgorod
Strunino Струнино Oblast' de Vladimir
Stupino Ступино Oblast' de Musca
Sudogda Судогда Oblast' de Vladimir
Sudža Суджа Oblast' de Kursk
Suchiniči Сухиничи Oblast' de Kaluga
Suchoj Log Сухой Лог Oblast' de Sverdlovsk
Suojarvi Суоярви Carelia
Suraž Сураж Oblast' de Brjansk
Surgut Сургут Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Surovikino Суровикино Oblast' de Volgograd
Sursk Сурск Oblast' de Penza
Susuman Сусуман Oblast' de Magadan
Suvorov Суворов Oblast' de Tula
Suzdal' Суздаль Oblast' de Vladimir
Svetlogorsk Светлогорск Oblast' de Kaliningrad
Svetlograd Светлоград Pruvincia de Stavropol'
Svetly Светлый Oblast' de Kaliningrad
Svetogorsk Светогорск Oblast' de Leningrad
Svirsk Свирск Oblast' de Irkutsk
Svobodnyj Свободный Oblast' de l'Amur
Sjasstroj Сясьстрой Oblast' de Leningrad
Syčëvka Сычёвка Oblast' de Smolensk
Syktyvkar Сыктывкар Repüblica di Komi
Sysert' Сысерть Oblast' de Sverdlovsk
Syzran' Сызрань Oblast' de Samara

Š[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Šadrinsk Шадринск Oblast' de Kurgan
Šagonar Шагонар Tuva
Šachtërsk Шахтëрск Oblast' de Sachalin
Šachty Шахты Oblast' de Rostov
Šachun'ja Шахунья Oblast' de Nižnij Novgorod
Šali Шали Cecenia
Šar'ja Шарья Oblast' de Kostroma
Šarypovo Шарыпово Pruvincia de Krasnojarsk
Šack Шацк Oblast' de Rjazan'
Šatura Шатура Oblast' de Musca
Ščerbinka Щербинка Oblast' de Musca
Ščigry Щигры Oblast' de Kursk
Ščuč'e Щучье Oblast' de Kurgan
Ščëkino Щёкино Oblast' de Tula
Ščëlkovo Щёлково Oblast' de Musca
Šebekino Шебекино Oblast' de Belgorod
Šelechov Шелехов Oblast' de Irkutsk
Šenkursk Шенкурск Oblast' de Arcangiul
Šichany Шиханы Oblast' de Saratov
Šilka Шилка Oblast' de Čita
Šimanovsk Шимановск Oblast' de l'Amur
Šlisselburg Шлиссельбург Oblast' de Leningrad
Šumerlja Шумерля Ciüvascia
Šumicha Шумиха Oblast' de Kurgan
Šuja Шуя Oblast' de Ivanovo

T[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Taganrog Таганрог Oblast' de Rostov
Taldom Талдом Oblast' de Musca
Talica Талица Oblast' de Sverdlovsk
Tambov Тамбов Oblast' de Tambov
Tara Тара Oblast' de Omsk
Tarko-Sale Тарко-Сале Pruvincia Autonuma de Jamalo-Nenec
Tarusa Таруса Oblast' de Kaluga
Taštagol Таштагол Oblast' de Kemerovo
Tatarsk Татарск Oblast' de Novosibirsk
Tavda Тавда Oblast' de Sverdlovsk
Tajga Тайга Oblast' de Kemerovo
Tajšet Тайшет Oblast' Irkutsk
Teberda Теберда Karačaj-Circassia
Temnikov Темников Murdovia
Temrjuk Темрюк Pruvincia de Krasnodar
Terek Терек Cabardin-Balcaria
Tetjuši Тетюши Tatarstan
Tejkovo Тейково Oblast' de Ivanovo
Tichoreck Тихорецк Pruvincia de Krasnodar
Tichvin Тихвин Oblast' de Leningrad
Timašëvsk Тимашёвск Pruvincia de Krasnodar
Tobol'sk Тобольск Oblast' de Tjumen'
Togučin Тогучин Oblast' de Novosibirsk
Togliattigrad Тольятти Oblast' de Samara
Tomari Томари Oblast' de Sachalin
Tommot Томмот Repüblica Sacha
Tomsk Томск Oblast' de Tomsk
Topki Топки Oblast' de Kemerovo
Toropec Торопец Oblast' de Tver'
Toržok Торжок Oblast' de Tver'
Tosno Тосно Oblast' de Leningrad
Tot'ma Тотьма Oblast' de Vologda
Troick Троицк Oblast' de Musca
Troick Троицк Oblast' de Čeljabinsk
Trubčevsk Трубчевск Oblast' de Brjansk
Trëchgornyj Трёхгорный Oblast' de Čeljabinsk
Tuapse Туапсе Pruvincia de Krasnodar
Tula Тула Oblast' de Tula
Tulun Тулун Oblast' de Irkutsk
Turan Туран Tuva
Turinsk Туринск Oblast' de Sverdlovsk
Tutaev Тутаев Oblast' de Jaroslavl'
Tujmazy Туймазы Baškortostan
Tver' Тверь Oblast' de Tver'
Tynda Тында Oblast' de l'Amur
Tyrnyauz Тырныауз Cabardin-Balcaria
Tjukalinsk Тюкалинск Oblast' de Omsk
Tjumen' Тюмень Oblast' de Tjumen'

U[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Učaly Учалы Baškortostan
Udačnyj Удачный Repüblica de Sacha
Udomlja Удомля Oblast' de Tver'
Ufa Уфа Baškortostan
Uglegorsk Углегорск Oblast' de Sachalin
Uglič Углич Oblast' de Jaroslavl'
Uchta Ухта Repüblica di Komi
Ulan-Ude Улан-Удэ Büriazia
Ul'janovsk Ульяновск Oblast' de Ul'janovsk
Uneča Унеча Oblast' de Brjansk
Uraj Урай Pruvincia Autonuma de Chanty-Mansi
Uren' Урень Oblast' de Nižnij Novgorod
Urus-Martan Урус-Мартан Cecenia
Urjupinsk Урюпинск Oblast' de Volgograd
Uržum Уржум Oblast' de Kirov
Usinsk Усинск Repüblica di Komi
Usman Усмань Oblast' de Lipetsk
Usol'e Усолье Pruvincia de Perm'
Usol'e-Sibirskoe Усолье-Сибирское Oblast' de Irkutsk
Ussurijsk Уссурийск Pruvincia del Litural
Ust'-Džeguta Усть-Джегута Karačaj-Circassia
Ust'-Ilimsk Усть-Илимск Oblast' de Irkutsk
Ust'-Katav Усть-Катав Oblast' de Čeljabinsk
Ust'-Kut Усть-Кут Oblast' de Irkutsk
Ust'-Labinsk Усть-Лабинск Pruvincia de Krasnodar
Ustjužna Устюжна Oblast' de Vologda
Uvarovo Уварово Oblast' de Tambov
Ujar Уяр Pruvincia de Krasnojarsk
Užur Ужур Pruvincia de Krasnojarsk
Uzlovaja Узловая Oblast' de Tula

V[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Valdaj Валдай Oblast' de Novogorod
Valujki Валуйки Oblast' de Belgorod
Velikie Luki Великие Луки Oblast' de Pskov
Velikij Novgorod Великий Новгород Oblast' de Novgorod
Velikij Ustjug Великий Устюг Oblast' de Vologda
Veliž Велиж Oblast' de Smolensk
Vel'sk Вельск Oblast' de Arcangiul
Venëv Венёв Oblast' de Tula
Vereščagino Верещагино Pruvincia de Perm'
Vereja Верея Oblast' de Musca
Verchneural'sk Верхнеуральск Oblast' de Čeljabinsk
Verchnij Tagil Верхний Тагил Oblast' de Sverdlovsk
Verchnij Ufalej Верхний Уфалей Oblast' de Čeljabinsk
Verchnjaja Pyšma Верхняя Пышма Oblast' de Sverdlovsk
Verchnjaja Salda Верхняя Салда Oblast' de Sverdlovsk
Verchnjaja Tura Верхняя Тура Oblast' de Sverdlovsk
Verchotur'e Верхотурье Oblast' de Sverdlovsk
Verchojansk Верхоянск Repüblica de Sacha
Ves'egonsk Весьегонск Oblast' de Tver'
Vetluga Ветлуга Oblast' de Nižnij Novgorod
Vičuga Вичуга Oblast' de Ivanovo
Vidnoe Видное Oblast' de Musca
Vichorevka Вихоревка Oblast' de Irkutsk
Viljučinsk Вилючинск Oblast' de Kamčatka
Viljujsk Вилюйск Repüblica de Sacha
Vladikavkaz Владикавказ Ussezia del Nord-Alania
Vladimir Владимир Oblast' de Vladimir
Vladivostok Владивосток Pruvincia del Litural
Volčansk Волчанск Oblast' de Sverdlovsk
Volgodonsk Волгодонск Oblast' de Rostov
Volgograd Волгоград Oblast' de Volgograd
Volgorečensk Волгореченск Oblast' de Kostroma
Volchov Волхов Oblast' de Leningrad
Volodarsk Володарск Oblast' de Nižnij Novgorod
Vologda Вологда Oblast' de Vologda
Volokolamsk Волоколамск Oblast' de Musca
Volosovo Волосово Oblast' de Leningrad
Vol'sk Вольск Oblast' de Saratov
Volžsk Волжск Mari El
Volžskij Волжский Oblast' de Volgograd
Vorkuta Воркута Repüblica di Komi
Voronež Воронеж Oblast' de Voronež
Vorsma Ворсма Oblast' de Nižnij Novgorod
Voskresensk Воскресенск Oblast' de Musca
Votkinsk Воткинск Üdmürzia
Vsevoložsk Всеволожск Oblast' de Leningrad
Vuktyl Вуктыл Repüblica di Komi
Vjatskie Poljany Вятские Поляны Oblast' de Kirov
Vjazemskij Вяземский Pruvincia de Chabarovsk
Vjazma Вязьма Oblast' de Smolensk
Vjazniki Вязники Oblast' de Vladimir
Vyborg Выборг Oblast' de Leningrad
Vyksa Выкса Oblast' de Nižnij Novgorod
Vyšnij Voločëk Вышний Волочёк Oblast' de Tver'
Vysokovsk Высоковск Oblast' de Musca
Vysock Высоцк Oblast' de Leningrad
Vytegra Вытегра Oblast' de Vologda

Z[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Zadonsk Задонск Oblast' de Lipeck
Zainsk Заинск Tatarstan
Zakamensk Закаменск Büriazia
Zaozërnyj Заозёрный Pruvincia de Krasnojarsk
Zaozërsk Заозёрск Oblast' de Murmansk
Zapadnaja Dvina Западная Двина Oblast' de Tver'
Zapoljarnyj Заполярный Oblast' de Murmansk
Zarajsk Зарайск Oblast' de Musca
Zarečnjy Заречный Oblast' de Penza
Zarečnyj Заречный Oblast' de Sverdlovsk
Zarinsk Заринск Pruvincia di Altai
Zavitinsk Завитинск Oblast' de l'Amur
Zavodoukovsk Заводоуковск Oblast' de Tjumen'
Zavolžsk Заволжск Oblast' de Ivanovo
Zavolž'e Заволжье Oblast' de Nižnij Novgorod
Zelenodolsk Зеленодольск Tatarstan
Zelenogorsk Зеленогорск Pruvincia de Krasnojarsk
Zelenogorsk Зеленогорск San Pederburgh
Zelenograd Зеленоград Musca
Zelenogradsk Зеленоградск Oblast' de Kaliningrad
Zelenokumsk Зеленокумск Pruvincia de Stavropol'
Zernograd Зерноград Oblast' de Rostov
Zeja Зея Oblast' de l'Amur
Zima Зима Oblast' de Irkutsk
Zlatoust Златоуст Oblast' de Čeljabinsk
Zlynka Злынка Oblast' de Brjansk
Zmeinogorsk Змеиногорск Pruvincia di Altai
Znamensk Знаменск Oblast' de Astrachan'
Zubcov Зубцов Oblast' de Tver'
Zuevka Зуевка Oblast' de Kirov
Zvenigorod Звенигород Oblast' de Musca
Zvenigovo Звенигово Mari El
Zverevo Зверево Oblast' de Rostov

Ž[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]

Citaa Nom Rüss Süget federal da Rüssia
Železnodorožnyj Железнодорожный Oblast' Musca
Železnogorsk Железногорск Pruvincia de Krasnojarsk
Železnogorsk Железногорск Oblast' de Kursk
Železnogorsk-Ilimskij Железногорск-Илимский Oblast' de Irkutsk
Železnovodsk Железноводск Pruvincia de Stavropol'
Žerdevka Жердевка Oblast' de Tambov
Žigulëvsk Жигулёвск Oblast' de Samara
Žirnovsk Жирновск Oblast' de Volgograd
Žizdra Жиздра Oblast' de Kaluga
Žukov Жуков Oblast' de Kaluga
Žukovka Жуковка Oblast' de Brjansk
Žukovskij Жуковский Oblast' de Musca

Liamm da fö[Mudifega | mudìfica 'l sorgènt]